Fiatal reumás vagy....? (beszélgetés)
Sziasztok! Nekem a lóbalzsam segít enyhíteni a panaszaimat, egy próbát nektek is megérhet.
Szia!
A kérdést oda is felteheted:
KLUB- Reuma: Ízületi artrózis és sokféle ízületi gyulladás, lelki nehézségekkel ide!!
Gyere :) ha van kedved.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy milyen ételek érdemes enni, és milyen ételeket elkerülni egy reumás embernek?
köszi előre is
a.
Sziasztok!!!
Új, megváltoztatott klubcím:
Reuma: Ízületi artrózis és sokféle ízületi gyulladás, lelki nehézségekkel ide!!
Erre keressetek rá, ha van kedvetek bejelentkezni :)
Szeretettel várjuk!
Kedves Fórumozók!
Olyan betegeket keresek, akik reumatoid artritisz-ben, arthritis psoriatica-ban vagy Bechterew kórban (spondilitisz ankolopetika) szenvednek és jelenleg biológiai terápián vannak (Remicade, Enbrel vagy Humira). Egy személyes beszélgetés keretein belül szeretném megismerni kórtörténetüket, hogy hogyan jutottak el a biológiai terápiáig és milyen változást hozott betegségükben a kezelés.
Amennyiben úgy érzi, szívesen mesélne tapasztalatairól, kérem jelentkezzen a citka@freemail.hu e-mail címen, vagy az alábbi telefonszámon: 06-70-389-10-99
Üdvözlettel: Leskó Zita
mar 8 evesen?! huha
hat nekem is van vmi reuma szerum, bar orvos meg nem igazolta, de egy baci miatt, ami a testemben van es hordozo vagyok, reuma es szivbetegsegek is kialakulhatnak...nekem ezert szokott fajni idovaltozaskor a bal karom ha rossz ido lesz a jobb karom ha jo ido lesz, es nehezen birom mert 1 2 napig is eltarthat a fajdalom...igy 2essevel szedem a fajdalomcsillapitokat...
További ajánlott fórumok:
- Elítélendő az a fiatal nő vagy asszony aki abortuszra megy?
- Idősebb vagy fiatalabb nálad a párod?
- 40-es csajok, nem unjátok még, hogy mindig bizonygatni kell, hogy még mindig fiatalok vagytok?
- Gyermekvállalás - fiatalon pénztelenül vagy 30 felett tehetősen
- Legjobb barátnőből esküdt ellenség... Avagy mit lehetne tenni egy gonosz és áskálódó fiatal lánnyal?
- Gyerek-, vagy fiatal korodban melyik híres emberbe, színészbe, vagy regényhősbe voltál szerelmes?