Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Férjem olyan téren magamra hagy mindenben, hogy egyre... fórum

Férjem olyan téren magamra hagy mindenben, hogy egyre... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

2023. júl. 7. 22:33

Annyira sajnálom! Tudom, hogy milyen várni arra, hogy valakiből jó apa lesz, aki átérzi veletek,hogy milyen csodálatos érzés a gyereketek fejlődését végig kísérni. Viszont nincs ilyen. Aki nincs jelen az életetekben,az később sem fog változni.

Tisztelet a kivételnek!

12 évet vártam, hátha meglátja, milyen értékesek a gyerekei...

2023. júl. 7. 22:25
Úgy látom nem csak én vagyok így, 38 évesen lettünk szülők, de úgy érzem férjem még mindig azt hiszi egyedül van, úgy haverozik bulizik hétvégente, hétköznap meg anyucinál ül mintha még mindig legény lenne.
17. Charlize (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. júl. 7. 18:43

Le kell ülni megbeszélni a feladatokat tételesen, hogy melyik kié. Bár nálunk nem ment sem ez, sem a költségek felosztása. Megbeszéltük és maradt minden a régiben, max. 1-2 hétig tartott a változás.

De meg kell próbálni és KELL rendszeres közös program is.

Vszínű ezt látta otthon: az anyja meggebedt, az apja meg élte világát. Az ilyeneken nehéz változtatni.

Én már ott tartok, hogy könnyebb egyedül sokkal, még gyerekkel is.

16. Charlize (válaszként erre: 8. - Aszparagusz)
2023. júl. 7. 18:36
Munka után rohanhat a gyerekért a bölcsibe/oviba. Ugyanúgy nem fog segíteni a férje, ugyanúgy ott marad a háztartás és a gyerek neki, de már csak az esti órák maradnak rá, és nem lesz továbbra sem “énideje”.
15. Hold3
2023. júl. 7. 18:04
Ha úgy érzed magad, akkor ez így is van.Próbáltál erről beszélni Vele? Ha nem érdekli, tapasztalatból tudom, csak rosszabb lesz idővel.Milyen a házasságotok? Műküdik még?
14. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 12. - 94a06e9696)
2023. júl. 7. 14:22
de végül is habitusunktól, tapasztalatainkból kiindulva ítélkezünk, ahogy teszed Te is, más is, és teszem én is. :)
13. ,zumba (válaszként erre: 11. - 94a06e9696)
2023. júl. 7. 13:23
Nálunk bölcsöde sincs....
12. 94a06e9696 (válaszként erre: 10. - 9b10f3d7ff)
2023. júl. 7. 12:51

Simán lehet elkeseredett, de az közel sem egyenlő a megkeseredettel...

Én aztán nem vagyok egy léleksimogató, szóval nem KELL simogatni a lelkét senkinek, de ameddig mindössze egy mondatot hallasz, talán nem kéne messzemenő következtetéseket levonni....

11. 94a06e9696 (válaszként erre: 8. - Aszparagusz)
2023. júl. 7. 12:49

Lehet, hogy nem kell otthon lenni, de ez az ország nem az, ahol simán be tudod adni bölcsibe a gyereket fél évesen, jellemzően hely sincs elég.

Persze fogalmunk nincs a gyerek koráról, ahogy az egyéb körülményekről sem...

10. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 5. - 94a06e9696)
2023. júl. 7. 11:27

ettől még nem lesz megkeseredett...

Ha nem lenne az, akkor nem itt írná ki többször, hogy a férje mennyire elhanyagolja, magára hagyja.

9. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 8. - Aszparagusz)
2023. júl. 7. 11:18
Ezt már le sem mertem írni, mert akkor már a patám és a farkam, szarvam is ott lenne képzeletben egyeseknél.
8. aszparagusz (válaszként erre: 5. - 94a06e9696)
2023. júl. 7. 10:23

Nem kell otthon lenni gyesen.

Mehet vissza dolgozni.

Ez a 3 éves gyed-gyes kombó csak nálunk divat.

7. aszparagusz (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. júl. 7. 10:21

Beszéltél vele erről?

A férjed mivel foglalkozik, mennyi időt van otthon?

6. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 5. - 94a06e9696)
2023. júl. 7. 09:30

Én a rengeteg kiírt vallomásából indultam ki.

Tudom nem illik egy kismamának nem igazat adni, a lelkét kell/ene simogatni. De nem értem, miért nem lehet őszinte valaki, lehet ha mindenki simizi a lelkét az életben nem jön rá, hogy változtatni kellene valamin, vagy megkeseredetten éli le az életét a férjével, vagy anélkül, mert ott hagyja a francba, az önfeláldozó, savanyú nőt.

5. 94a06e9696 (válaszként erre: 2. - 9b10f3d7ff)
2023. júl. 7. 09:06

Ezt jól megmondtad neki.

Persze lehet, hogy teljesen igazad van, de az is, hogy nagyon nincs...

Nem tudhatod a körülményeit, pl. egy gyesen lévő pici babás anyuka hova menjen, ha mondjuk családja sincs.

Szerintem nincs az az anyuka, aki nem volt sosem morgós, ettől még nem lesz megkeseredett...

2023. júl. 7. 08:42

Esetleg, ha többet leírnál magatokról, lehet kaphatnál itt tanácsokat is.

Ha a férjed is csak a nyűgös szemrehányó nőt látja benned, el fog teljesen hidegülni.

Amíg csak jártatok, akkor sokat voltatok együtt?

A házasságot mindketten egyformán akartátok?

A babát közösen terveztétek?

Mennyivel született a házasság után?

Vissza tudsz emlékezni, mikortól lettél magadra hagyva?

3. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. júl. 7. 08:38
Ne várd, hogy kitalálja a gondolatod. Udvariasan, de határozottan mondd el, ezt és ezt szeretnéd.
2023. júl. 7. 08:23

Már én, mint a panaszaid olvasója unom a sírálmaid, eltudom képzelni a férjed, mit lát benned.

Ha nem tudod megbeszélni vele a problémádat, lépj tovább, mert a gyereked kapcsolatára is ki fog hatni, egy morgós megkeseredett nőt fog benned mindenki látni.

Kapd össze magad és lépj ebből a kapcsolatból, és legközelebb ügyelj arra nagyon, kivel kötöd össze az életed!

Ha ennyire egyedül vagy, akkor jobb lesz egyedül a gyerekeddel, mint egy pasival, aki csak a feszültséget kelti benned.

Legyél felnőtt, állj ki magadért!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook