Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Férfikvíz fórum

Férfikvíz (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Férfikvíz (Kvíz)

ma 13:38
Négy jó válaszom lett, mert nem igazán vagyok otthon a színészek, humoristák, zenék, ünnepnapok világában. Inkább a tudományok mennek nekem jobban, mairől az iskolában is tanítanak. Ezek közül is csak egyet tudtam biztosan, a szarvasgombát.
5. Enissa (válaszként erre: 2. - Hoxa)
ma 13:21

Legyen a férfiaké boldog!

Erről az jutott eszembe, hogy 2 éve a Főispán titkárnője, a férfiaknak is boldog nőnapot kívánt, egy virág fotójával.

Vidám, nevetéssel teli volt az a nap.

Bocsánat, hogy ezt a szösszenetet idebiggyesztettem!

A kvíz jó volt, megint köszönöm!

ma 12:11
2 rossz válaszom lett. Az utolsó dolog amire gondoltam volna, az Trinidad és Tobago 🙄 a férfinapról is most hallok először (egyébként minden nap az, de nyilván, kellett egy "hivatalos " is 😠)
ma 09:54
8 jó válaszom lett. A két rossz némileg meglepett, az egyikről azt hittem biztosan tudom, de most kiderült tévedtem. A másik csak simán meglepett. A kvíz tetszett 😃
2. Hoxa
ma 09:36
Boldog férfinapot mindenkinek! :)
1. Hoxa
ma 09:35
Mivel ma van a Nemzetközi Férfinap, nem hagyhatjuk, hogy ne szóljon róluk is egy kvíz. Boldog férfinapot!

"Van az a pasi, aki kinyit, felnyit, megnyit, elvarázsol, boldoggá tesz. Megért, szeret, veled van, támogat, és nem adja fel. Lehet, hogy nehéz lesz, de végigcsinálja, mert tudja, hogy semmit sem adnak könnyen. Higgy benne, és megkapod. Akard, várd, és jönni fog. De ha jön, ne sétálj el mellette. Vedd észre, és vigyázz rá. Szeresd, de ne fojtsd meg a szereteteddel. Adj meg neki mindent, törődj vele, de hagyd meg a szabadságát. Élvezd, hogy van, hogy segít, hogy támogat, de ne vedd magától értetődőnek, hogy ott van. Becsüld meg!"
(Oravecz Nóra)

Ugrás a teljes írásra: Férfikvíz

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook