Férfiaknak milyen könyvet lehetne venni? (beszélgetés)
Nyáry Krisztián: Igazi hősök
vagy szintén Nyáry: Merész magyarok
Most néztem bele a fórumaidba, mert tényleg nagyon furcsának találom, hogy ott érdeklődsz, de már megértettem.
A lényeg, mi tuti nem tudunk itt tanácsot adni, vagy beletalálsz, vagy nem, de az biztos, egy jól megválasztott könyvvel rákaphat az olvasásra, egy rosszul választottal meg örökre elveheted a kedvét a könyvektől.
Biztos, hogy könyvet kell ajándékoznod neki? Lehet meg akar felelni neked, ha szeretne olvasni, látnád milyen témájú könyvet hoz a könyvtárból, vagy vásárol magának. Ismernéd a kedvenc íróját. Lehet nem kellene erőltetni.
Kicsivel több információ hasznos lenne az érdeklődési körét tekintve.
Így látatlanban ezt ajánlanám. Romantikus és érdekes is:
Audrey Niffenegger: Az időutazó felesége
Akkor inkább Harry Potter, Daren Shan, Éhezők viadala, stb.
Alkonyat? Csöpög a romantikától is:DDDD
Mindenképp valami fantasyra gondolnék, mert ez a korosztály már ezeket szereti inkább. És nem Tarzant és társait;)
Kimaradt:)) Bíró Szabolcs írásait
is nézd meg ha gondolod.
De még rengeteg van:))Bernard Cornwell: Az utolsó királyság sorozata is zseniális.
Ha te nem tudod, nem látod milyen könyveket olvas, vagy milyen témájú filmeket néz, akkor kérdezd meg az anyját, apját, testvérét.
De pl. vehetsz olyat is, ami a hobbija. Egy pecásnak pl. egy horgász lexikon, de mindenhez van minimum egy spéci könyv.
romantikus könyvet? én nagyon szeretem azt a műfajt, de hogy egy férfinak is tetszene.. hááát
nekem nagyon tetszett a Da Vinci-kód és a folytatása, nagyon jól volt megírva és egy icicpici romantikus szál is van benne. Boszorkányok elveszett könyve, az is sorozat, nekem annak a stílusa is teszett, az már inkább romantikus
Wilbur Smith, Ken Follett regényeit bátran ajánlom ,
ha van hobbija azok is jók lehetnek.
A férfiak körülöttem a történelmi könyveket szeretik jellemzően vagy a fordulatos akció könyveket.
A fiam szereti a romantikus könyveket is, pl. Shakespeare-t, valamint a fantasy könyveket is.
Több férfi ismerősöm szereti pl. Leslie L. Lawrence könyveket és az ehhez hasonlókat.
A férjemnek és fiamnak is nagyon tetszettek Steve Berry könyvei (kis töréténelem, kis akció egyveleg)
Történelem, akció+romantika Három testőr;)
Hány éves az illető?
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek, ha csak esküvőre vagyunk hivatalosak, lakodalomba nem, akkor mit lehetne venni ajándékba?
- Milyen ajándékot lehetne venni egy férfinak nyugdíjas búcsúztatóra?
- Jelek, amiket a férfiaknak észre kéne venniük, de nem teszik...
- Hol tudnam megvenni az alábbi könyvet? Masaru Ibuka:3 éves kor után már késő - A sikerre nevelés japán módszere
- Ismered/olvastad Suzanne De Perella: A fekete korall című könyvét? Hol lehetne azt még beszerezni (ajándéknak szánom)?!
- Tudtok olyan könyvet amiből a számítástechnika alapjait meglehetne tanulni?