Férfi ideál, ami nem létezik? (beszélgetés)
A meleg valószínűleg ad magára
Egy gyakran pufogtatott sztereotípia..
A legtöbbjük átlagos külsejű átlagember. Minden tekintetben. Az tökmindegy hogy melyik nemhez vonzódik..
A nős: mit bizonyított? Lehet hogy rossz döntést hozott..
A gyilkos lehet hogy érted de lehet hogy inkább téged :D
Saját ismeretségi kör. Mire mész a nevükkel? :D
Egy 20-on éves srác és egy 30-as
De még élnek, az idő ott van még előttük nem?
Nekem megírhatod kikre gondolsz, diszkrét leszek! - meg marad privátban.
Szegény párja! Nehéz élete lesz: formálva lesz.
Ameddig bírja.
Hát nem az ideálod a meleg, nős, gyilkos, szadista" és egyéb "jó tulajdonságokkal" megáldott férfi? ;)
* A meleg valószínű ad magára. ;)
* A nős egyszer már bizonyított. ;)
* Gyilkos akár érted is ölne valószínűleg.
* Szadista meg élje ki a rosszakon, ez irányú motiváltságát! ;)
Jon Snow, mint fiktív hős a aligha csutakolja magát rendszeresen, lévén a körülmények meglehetősen spártaiak, meg hideg is van piszkosul. Hogy a színésznek milyen az illata privátim, azt nem tudom, de a sorozat forgatása idején nem szokott hajat (amiből van neki bőven elég) mosni és a fekete bundáját sem mosták ki a forgatás kezdete óta, ami min. 5 év. Szóval, ha a szag és a szőr kritérium, akkor lehet, hogy ő a te embered. Szerintem gyúrni is kell neki eleget a munkája miatt (ld. Pompeii), de véletlen se érezd, hogy rád akarnám tukmálni.
Amúgy ajánlanám akkor neked Gerard Butlert, mert jó fomájú és nő elég szőr rajta a különböző tesstájain, viszont szagoltam és jószagú, ugyhogy kiesett.
én is :)
nagyon nagy figura
huncut a szentem :D
ahhoz képest hogy közel 100 éves :D
nem szagolgattam egyiket sem :D
nos a példa a fiktív teljesen nem létező, senki által nem megformált (valóságban) imádottamra az ő..
hát.. ha létezne, ezért hajlandó lennék sokmindenre XD
Igen :D tényleg XD Prince Charming XD
Jasont (Drogo) inkább mondjuk egy másik szerepben szerettem meg. akkor még nem volt ekkora hegyomlás
amikor először megláttam a GoT-ban egyből jött a felismerés: Jéé Ronon Dex :D
Igen, a Lóembernek is megvan a maga bája. Érdekes, hogy Jaime-től mindig röhöghetnékem támadt a sorozat elején, mert mintha a Szőke hercegről mintázták volna a Shrekből. Még a haja is pont úgy állt.
Boromir/Ned Starknak is megvan a rajongó tábora, főleg Angliában. Ott ő a Férfias Férfi. Szerintem jó színész, sok mindenben láttam már.
Nekem ha megtetszik egy karakter akkor perceken belül kiderül, hogy meleg, nős, gyilkos, szadista stb stb, van hogy így egyszerre :( :( :(
Boromirt meg is sirattam!
Nyilván ez az egészséges hogy az ember a hús vér szerelméért rajong.
Na.. Ha már akkkor Khal Drogo... :D
Jamie fél karját adnám érte :D
További ajánlott fórumok:
- Létezik még olyan magyar nő, akinek párválasztáskor nem az számít elsősorban, hogy minél jobb súlyban legyen a férfi?
- Létezik őszinte barátság férfi és nő között?
- Létezik nekünk nőknek férfi (szigorúan csak barát) lelki társa?
- Létezik olyan, hogy egy férfi több év(7év) után is szeresse azt akit egykor nagyon szeretett?
- Létezik olyan férfi, aki nem iszik rendszeresen vagy nem a tévé/számítógép a hobbija?
- Létezik olyan, hogy egy rossz házasságban élő férfi/nő nem csalja meg a másikat?