Fenékplasztika (beszélgetés)
Sziasztok,
Van valakinek tapasztalata alsó kimetszéses fenékplasztikával? A megereszkedett alsó területet szeretném korrigálni, de egyrészt a műtétet követő lábadozás és higiéniás procedúrák, másrészt a 6-8 héten át tartó inaktív életmód erőteljesen elgondolkodtat. Milyen eredményre lehet számítani? Nem nagy feneket szeretnék, csak jóval kevésbé lógót, lazát. Valóban jelentősen javítható fenék felvarrással ez az állapot? A válaszokat megköszönöm.
Most voltam 5 napja fenékplasztikán.
Mielőtt bárki belevágna elmondanám hogy mellem a fasorban sem volt ehhez képest, elég komoly műtét talán az egyik legkeményebb.
Van fájdalom gazdagon nem tudsz annyi fájdalomcsillapítót szedni h minden jó legyen feküdni is már fáj.
Viszont gyönyörű! Olyan mint a mesében!
Szia
Engem lassan 3 honapja hogy műtöttek ,azota is nyitott sebbel hason fekve elek, nem kívánom senkinek ezt a fájdalmat! Nem az orvos hibájából tortent sajnos ez az első kockázat ami előfordulhat es senki sem beszél róla. A váladekot eltávolító cső ami 3 napig dolgozott volna mar a második nap eldugult (ezt csak eltavolitasnal lehet észre venni) ettől az összes valadek bent maradt majd a varraton at távozott igy kaptam egy kisebb fokú fertőzést ami másik két műtét követet ... utolag nagyon sok lánytól hallottam vissza ugyanezt, érdemes meggondolni hogy ér e ennyit.
Privátban szivesen kuldok kepet
Sziasztok
Engem lassan 3 honapja hogy műtöttek ,azota is nyitott sebbel hason fekve elek, nem kívánom senkinek ezt a fájdalmat! Nem az orvos hibájából tortent sajnos ez az első kockázat ami előfordulhat es senki sem beszél róla. A váladekot eltávolító cső ami 3 napig dolgozott volna mar a második nap eldugult (ezt csak eltavolitasnal lehet észre venni) ettől az összes valadek bent maradt majd a varraton at távozott igy kaptam egy kisebb fokú fertőzést ami másik két műtét követet ... utolag nagyon sok lánytól hallottam vissza ugyanezt, érdemes meggondolni hogy ér e ennyit.
Privátban szivesen kuldok kepet
Sziasztok!
Én a hónapokban készülök rá. Valaki esetleg megosztaná a tapasztalatait?
Hey
En csinaltattam marciusban.Dr Tizedes Gyorgy nagyszeru munkat vegez. Ha esetleg valakit erdekel kep kerem irjon a peto.ercsi@gmail.com cimre egy uzenetet.
Szep napot
Sziasztok lányok!
Én már átestem a fenékplasztikán, implantátumom van bent, de most cserére szorul, mert állandóan fáj és nem is lett szép annyira a formája.
Ha valaki tud bp-i orvost aki ezzel foglalkozik, megköszönném ha priviben elküldené.
Nagyon fájdalmas műtét hosszú gyógyulással, senkinek sem ajánlom!! csak ha muszáj...
Szia Cuncika!:)
Mi mindenhol:)Látom egy az érdeklődési körünk:)
Majd nyitunk egy műanyag fórumot:D
Szia!:)
Ezt én sem tudom elképzelni,hisz a cickóra is fura ráfeküdni,a popódat meg sokkal gyakrabban veszed igénybe:)
Bár,ha az én csonti fenekemet nézem,lehet még kényelmes is lenne,ha kipárnáznák:D
Utána tuti,hogy még a fapad is pihe-puha lenne:)
Szia!
Milyen gyakorlatokat ajánlsz?
Köszönöm!