Miért nézik le a feministákat? (beszélgetés)
Nem velem van a baj, hanem veled amiért ezt hiszed.
Szerintem itt veled lehet a baj, gondolom az a "mindent támadásnak és mindent magára vevő" fajta vagy, sosem tapasztaltam hasonlót...
Annak a szintnek, ahol te fogalmazol semmi köze a feminizmushoz. A kérdéseidet sem tudod értelmesen megfogalmazni.
sőt az egyik kérdésoldalon sok felháborító komment van az alárendeltségről, nem is tudom mit írtak róla, pontosan de az egyik válaszban olyasmi volt, hogy a nők nem akarják elvenni a férfiak a sze#u alárendeltségét, de ez mit jelent? , hülye vagyok, ezért nem tudom mármint ez azt jelenti hogy a férfi irányít akkor? kérlek ne írjatok sze#u szavakat mert törlik ja egyébként a kérdést nem én tettem fel ott.
Én úgy tapasztaltam, hogy néhányan igen.
Van olyan kollégám, aki lenéz, mert nő vagyok. De ezt nem tudom magamra venni, mert úgy látom, hogy a legtöbb emberben talál valami kivetnivalót, ami miatt rosszabbnak gondolhatja magánál. Ha nem azért, mert nő, akkor azért, mert butább, okosabbnak hiszi magát, más csapatnak/pártnak szurkol, más a vallása, más márkájú autója/telefonja van, stb. Aki ezen a szinten van, azzal nem lehet mit kezdeni.
Szóba sem állok ilyen férfiakkal. Te miért? Unatkozol? Feleslegesen idegesíted magad.
Válts egy szintet és kultúráltabb környezetből válogasd ki a barátaidat!
Sok férfi kollégával dolgozta és dolgozok mai napig - sosem voltak ilyen problémáim. Igaz, a munkahelyen nem mint nő vagyok jelen, hanem mint kolléga.
Igaz, IT területen is átlagosan kevesebbet keresnek a nők, de ez általános minden gazdasági területen.
Mert lenézik? Nem tapasztaltam.
Nem nézik le. Ez ilyen egyszerű.
Az általad felvázolt gondolkodásmód csak bizonyos intelligenciahányados alatt létezik. Az pedig nem kell, hogy érdekeljen téged, nincs vele dolgod.
Egyszerűen azért, mert a legtöbb ember félreérti a feminizmus lényegét. Azt hiszik, hogy a feministák férfigyűlölők és a mozgalom a férfiak elnyomására jött létre. Pedig ez nem igaz. Nem a férfiak elnyomására, hanem a nők elnyomásának megszüntetésére jött létre. Csak ugye a feminizmus történetének már a legtöbb ember lusta utánanézni, ha meg mégis utánanéznek, sokszor nem tudják értelmezni.
A másik probléma, h a valóban férfigyűlölő, radikális gondolkodású nők magukat feministának kiáltják ki, ezért sokan az ilyen extrém viselkedéssel azonosítják a feminizmust, tévesen.
Nem tudom, hogy mások miért nézik le őket, én felnézek rájuk.
Asszem ezt jó megaszontad magadnak, minden bennevót. Há akkó tudja kend is a választ he?
Én sem hiszek ilyeneket a férfiakról és ugyanúgy végig hallgatom őket
Az meg hogy az ember igazat mond-e vagy hazudik az meg nem a nemi identitáson múlik ehez semmi köze
Azaz nem hiszik el amiket mondunk
Miért nézik le a feministákat? nőként mondom, hogy nem gyűlölöm a férfiakat, de az idegesítő, hogy vannak olyan férfiak, akiknek nem számít a véleményünk, általában nem is hallgatnak meg , vagy nem hallgatnak végig és hiszik el, amit mondunk, pl. ha igent mondunk, azt hiszik , hogy nem, ha nemet mondunk, akkor azt hiszik igen, azt hiszik, hogy ha azt mondjuk, hogy fáj a fejünk amikor azt akarják akkor hazudunk, ha azt mondjuk, hogy nem akarjuk, akkor azt hiszik, hogy akarjuk, azt hiszik csak női munkát kéne végeznünk vagy hogy a nőknek a konyhában van a helyük , meg a gyerekei mellet
További ajánlott fórumok: