Féltékeny vagyok alaptalanul vagy talán mégsem? (beszélgetés)
Sztem sem alaptalan a féltékenység....
Amúgy meg, ismerek én olyat, aki azt mondta, h a felesége olyan, mint a kocsija. Ha már lecseréli, akkor csak jobbra. Na most, akivel csalja a feleségét.... no comment egy hölgyemény..... Szóval, az, h mit mondanak a pasik, nincs összefüggésben azzal, amit a valóságban tesznek. Párom is olyan nővel csalt meg annó, akit nekem mindennek elhordott, aztán meg....
sosem fogod tudni megmondani pár szó alapján, hogy ki mit gondol.
Ez olyan mint egy vers. Vajon miért írta, hogy Anyám tyúkja.
Maximum elgondolkozol, hogy hogyan is érthette.
Mi nőkből vagyunk. Mindent túlgondolunk. De ez a védjegyünk. Persze a mellek mellett:P
Szóval szerintem ez a feladatunk. És ha túlbonyolítottuk, és nincs igazunk, orbitális lesz a csalódás. De végre a saját túlkomplikált igazunkban.
Én is voltam már így hogy a párom feltűnően jobban öltözött vagy ép csak befújta magát parfümmel vagy csak hetente többször borotválkozott meg.
Szerintem ez csak az általános ösztön bennük hogy tetszeni akarnak más nőknek is főleg ha bejön nekik.
Féltékenykedéssel csak a kapcsolatotokat teszed tönkre.
Keltsd fel a figyelmét magadra.
És ha jól megvoltatok akkor ne hagyd hogy idegenek teli beszéljék a fejed mindennel.
Jó itt dolgokat megkérdezni de sajnos a legtöbb ember rögtön a rosszat látja meg egy ártatlan dologban is.Ezt csak te tapasztalhatod ki hogy komoly e a párod érdeklődése vagy csak véletlen összeesés.
Egy másik oldalon a nevem nem utal a nememre, mindig lepasiznak :D
Túl van ez bonyolítva! Főleg, hogy mit lehet tenni, ha bejön neki egy másik nő? Vagy kiszipolyozni minden szexuális energiáját, amit vagy élvezni fog, vagy ha nincs hozzá kedve, akkor már minden elveszett.
Ugye, hogy ugye?
Nem tök mindegy, hogy a madárcsicsergéstől zsong vagy egy kis flörttől, ha rajtam tölti ki a szexuális túlfűtöttségét?
Jól beszélsz pasiul:D
Ám én nem hiszem:)
Most egy szabadon idézett mondatot elemezgetünk :)
Szabadfordítésban nálam így hangzik:
ha latod ne lepödj meg mert jo csaj - ne tépd le a fejem, hogy te ezzel szoktál lógni?! meg ne is legyen az, hogy arról nem volt szó, hogy egy bombanővel diskurálsz folyton. Jujj, azt mondtam, egy másik nőre, hogy jó csaj! kicsit korrigálni kellene
- de nem jobb mint te.
"A multkor mondta, hogy ha latod ne lepödj meg mert jo csaj de nem jobb mint te. "
Ez nem az?
Én ezt hívom összehasonlításnak?
S Te?:D
"A multkor mondta, hogy ha latod ne lepödj meg mert jo csaj de nem jobb mint te."
Ha már kicsúszik a száján, hogy a másik jó csak, akkor valamivel csak helyre kell hozni a dolgot.
Ez tényleg gond. a barátnőnek, a párodnak kell lennie a legtökéletesebbnek, nem hogy nem összehasonlítható mással, de egy lapra sem hozható vele.
Szóval lehet, hogy itt már a gyökereinél vannak gondok:(