Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Felnőttként jöttem rá, mennyit bántott a nővérem... fórum

Felnőttként jöttem rá, mennyit bántott a nővérem... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

10. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 18:31

Gyermekkorodban?

Tudnék mesélni, hogy két testvéremmel mit műveltünk gyermekkorunkban.😄

Mit csinál vajon 40 felett? Beszól? Rögtön helyre kell tenni és megbeszélni.

9. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 11:40

A gyerekkorira, ha 40 évesen jöttél rá, akkor az nem is volt bántás, ha nem érezted.

Hogy most bánt meg, azt vagy te érzed, mert változtál önmagad, vagy más/ok hatására, vagy a testvéred változott, de azt meg kellene beszélni.

A legnagyobb hiba mostanában, hogy magunkban bosszankodunk, hogy miért nem tudja a másik (szüleink, testvéreink, gyerekeink, testvéreink, társunk, kollégák, ugyan mi járhat a fejünkben?)

A kommunikáció hiánya, a fene nagy büszkeségünk, hogy bezzeg ezt tudnia kellene magától a másiknak.

Beszéld át a testvéreddel mit érzel, mi bánt. Lehet akár egy jót is nevettek a beszélgetés végén, hogy nem is úgy gondolta, és te is félreértetted.

tegnap 10:13
Tesóm is szeret kekeckedni.Azert még szeretem.
tegnap 06:33
sajnos itt is/nem otthon elek/egyre tobb ilyen csaladrol hallani ahol vagy 2 testver nem beszel egymassal,vagy anya a gyerekevel...szomoru dolgok ezek!
tegnap 05:40
Sajnálom, hogy ennyi családon belüli rossz kapcsolat van. Szerintem is lépj ha nem változik.
5. Shya
tegnap 01:55
Én kiléptem. Baromi nagy sz*pás egy szeretteddel megszakítani a kapcsolatot, de gallyra tenni saját magadat sem éri meg, ha nem lehet a másikkal beszélni. (Persze, ha lehet, és le tudsz ülni vele, az mindenképp megér legalább egy próbát. Viszont ha nem változik semmi, nem érdemes gyötörni magadat szerintem.)
tegnapelőtt 22:41

Engem puffolt a noverem minden modon, es vegul mindig en lettem a hibas. 40 kornyeken szarok ra. Rendeztuk reg. Gyerekek voltunk.

Vagy megbeszelitek, vagy lepj ki!

En szeretem a noverem, a gyerekeit is. Es talalkozunk, ha tudunk.

tegnapelőtt 19:25
Nem ám!!!
2. Myra
tegnapelőtt 17:47
Ne hagyd magad!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook