Felháboritó, hogy minden tv-csatornán ismétlések mennek és ugyanazok a filmek, müsorok! (beszélgetős fórum)
Két oka van szerintem:
Egyrészt: az Internet kinyírja a kereskedelmi tévéket. Egy sereg tanulmány van róla a neten; gyakorlatilag a sporteseményeken és a kornyikálós showműsorokon kívül már semmi nem kecsegtet extra profittal.
Másrészt: ez az igényes szórakoztatás. Azért ismétlik ennyiszer, hogy ne felejtsd el :D.
A mi utcankban csak akkor fizethetsz elo internetre, ha van tv es telefon elofizetesed.
..s egyeduli szolgaltato az utcaban a UPC, a tobbi nem is tervezi telepiteni :(
nemáááár :D
épp lejárt a törlesztés, hülye leszek eladni :D
Kicsit megmosolygom ezeket, de ennek ellenére tetszik.
Mennyit változott azóta minden :-))
Na, a változatosság kedvéért most megint a Pókembert láthatjuk. A 2. részben. :)
De jó! Már úgy hiányzott...
Nálunk(Szlovákiában) szerencsére működik a TLC .
Én az Discovery Investinationt hiányolom.Csak úgy kivették..
Csomag függő szerintem. Nekünk is digink van és van minden.
Lehet helyi is az eltérés.
Ilyeneket is szeretek nézni, de csak akkor tudok ilyet nézni, ha a férjem nincs velem (kint a konyhában), ugyan is ő az ilyenektől teljesen kikészül:)))
Ő inkább azokat a műsorokat szereti, ahol szerelnek (összeraknak egy motort) na meg sport minden mennyiségben. Persze én is nézek sport műsorokat, de mindent nem szeretek.
Még jó, hogy 3 TV-nk van:)))
Szeretem az átalakítós műsorokat is, bár sokszor úgy látom, hogy inkább elrontják a nőket.
És nagy scifi rajongó vagyok:) és ez minden műfajban érdekel a dokumentumtól a vígjátékig:)
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a felháborító anyakönyveztethető nevekről?
- Ez felháborító!!
- Igazságtalan, felháborító és elkeserítő egyszerre - megszűnik a Peter Cerny Alapítvány
- Mit szólsz ehhez a cikkhez?Nem felháborító?
- Hallottál az úgynevezett randidrogokról? Félelmetes és felháborító!
- Nehéz olyan barátot találni, akinek ugyanazok az elvei, erkölcsi normái és életszemlélete, mint nekem?