Félelem a nőktől! Mi a véleményed róla? Megoldások? (beszélgetős fórum)
Mindenkinek más a szép és más a csúnya. Ami Neked ronda, azt más láthatja szépnek.
Szerintem inkább arra gondolt, hogy a külső megöregszik, folyamatosan változik. Ha a belső nincs csiszolva, nem megyünk semmire. (Megintcsak szubjektív véleményem.)
"KÖNNYEBB elcsábítani, és "arra tartani Nagyjából ez lehet az ok."
Nem. Fiatal nő nagyobb eséllyel szül egészséges gyereket.
Tényleg van csúnya nő,de ők is kellenek valakinek.
És akkor már nem is olyan csúnya:)
"csúnya nő nincs"
De, egy csomó.
Mi az idősebb nőben? :) A 30 as, 40 es már idősebb? Én sosem kerestem fiatalabb pasit, volt fiatalabb is, de nekem nem jött be, mindig a nálam kb. 10 évvel idősebbek vonzottak.
A külső egy dolog. Van néhány alap, nálam főleg az, hogy ne legyen kisebb darab mint én, nem akarok hurkapálcika lábakat taperolni, amikor egymáséi vagyunk, meg az sem túl előnyös, ha akkora a bicepsze, mint a csuklóm és nincs válla.
Szóval ilyen szempontból is legyen igényes, legyen egy teste, persze a dögunalom táplálkozás mániás szteroidos magukat szépnek tartó fiúkákat meg megint kerülöm.
Ami fontosabb, a stílus, a határozottság, egy kis kedvességgel fűszerezve, legyen jó humora és ami nálam még egy teszt: ha bejön a pasi, próbálok akkor is fizetni a találkán. Ha hagyja, soha több randi vele. Legyen benne ennyi, hogy meghív egy sütire vagy kávéra, ha elfogadja, akkor tipli.
Ápoltság. Nagyon fontos. Ne büfögjön randi közben, volt már ilyen, a kis malac bejelentette, hogy futni volt és nem tusolt utána, szóval bocs, de büdös, emellett hagymásat evett, így a szája is büdös és büfög.
Szóval nem minden nőnek kell fiatalabb pasi. Nekem kifejezetten az idősebb.
Csatlakozom a többiekhez ennek így nincs értelme.
Te a félelemhez ragaszkodsz a megoldás helyett.
Meg tudod fogalmazni, hogy pontosan mitől félsz?
Mi történne, ha randiznál vagy ránéznél egy lányra?
Konkrétan.
Ahogy *eperhab* is írta; a magabiztosság a legnagyobb férfierény.
Honnan lehet érezni? Nem szexi. De egy kicsit bővebben; jóképű, vonzó a teste (izmos, mackós ez teljesen mindegy, minden nőnek más a leginkább vonzó, de most maradjunk az izmoknál, mivel ez többször előbukkan Nálad). De mégsem érzek vonzalmat. Randiztam már ilyen férfival. Szó szerint "szép férfi" volt, ennél jobb jelzőt nem tudok rá használni. És semmit az ég világon nem mozgatott meg bennem. Megcsókolt, és semmi. Nézett rám nagy szemekkel, próbált flörtölni, és semmi. Ő volt a legcsinosabb pali, akivel valaha találkoztam, de annál nyomasztóbb, untatóbb randim azóta sem volt.
Amikor ez a történet tovább megy, akkor az ilyen ember folyamatos megerősítést vár a másiktól; mit gondolsz, elég jól nézek ki? Mit gondolsz, xy jobb képűbb nálam? Mit gondolsz xy színész jó pasi? Jobb mint én? stb...a végtelenségig lehet ezt fokozni. Erre általában mindenki ráun, és idővel tovább áll.
Olvasva a reakcióidat, Nálad is ezt érzem egy picikét.
Laza az tud lenni, aki tisztában van magával, egészséges önkritikával bír. Nem egy nagyképű majom, de nem is próbálja sajnáltatni magát. Pl azzal, hogy ő milyen csúnya, hogy a nők a felszínesek, ezért nem értékelik az olyan férfiakat mint ő, stb., stb...Ez nem könnyű, tudom, hogyha valakiben megvannak ezek a gátlások.
Ebből erre (szerintem) az a bizonyos kisugárzás...A magabiztosságból.
Gondolj egy tök más szitura; állásinterjú. Hiába vagy egy magasan képzett valaki, ha meg se mersz nyikkani, hiába ismerik el a tudásod, nem biztos, hogy ezzel a fellépéssel szimpatikus leszel. Hogy hinnék el a leendő munkáltatóid, hogy képes vagy a feladatra, ha Te magad sem hiszed el? Azt is sok helyütt olvasni, hogy soha nem azok a férfiak/nők a legkapósabbak, akik a legszebbek, hanem akik el tudják hitetni, hogy azok. Az önbizalmukkal, a fellépésükkel, a dumájukkal. Közhely, de szerintem igaz.