Félek, hogy egy kis barátnőm, akit innen a hoxáról ismerek, valami szörnyűséget próbál elkövetni maga ellen. Hogy előzhetném meg? (tudásbázis)
És ez a legfontosabb.Szerintem
Gyerekek,ennek nincs értelme.
Maradjunk az eredeti témánál, Angi jól vagy semmi gond, örüljünk neki hogy látszólag megoldódni látszi a problémád:))
de ma is azt irta hogy ne is irjak nem olyan régen irta ide
ezt akkor írta biztos amikor nem válaszoltál neki
nem eröszak a disznotor ezt irta tegnap, én nem eröltettem ha akar majd beszélni keresen én nem fogom zaklatni.
Most még nagyon dühös.Nagyon aggódott.
megérdemelte volna,hogy megírd neki hogy el kell menned a géptől
De majd elszáll a mérge
bajba ismered meg hogy ki milyen ismerös és maga barátnönek mondja magát
mosmár ne is irjak neked?
Sziasztok!Megmondom őszintén tegnap tényleg nehezteltem Angira,mert nem akkor lett rosszul,mikor velem beszélgetett,illetve nem válaszolt,hanem később.Én azért haragudtam meg,hogy nem írt semmit, hogy miért nem válaszol.Néztem az időpontokat mikor beszélgetett itt a Hoxán.Jóval később mint velem,tehát akkor még nem volt rosszul,mikor velem beszélt.A topikot is azért nyitottam,mert megijesztett egy válaszával.Na itt állt le a beszélgetéssel,és én megijedtem,hogy tett magával valamit.Ezt már leírtam,de leírom megint,hogy ha én msn-en beszélgetek valakivel, és el kell mennem,szólok,és azt is megírom,hogy vissza jövök-e és kb mikor.Szóval ezért kaptam fel a vizet,mert nem írt semmit,én meg halálra aggódtam magam miatta.Örülök azért,hogy szépen alakul az élete,úgy látszik ez kellett a férjének,hogy észrevegye mennyit szenved miatta a felesége.Drukkolok,hogy ez továbbra is így maradjon, és ezek után végre boldog házasságban éljen.
köszönöm remélem sokáig igy marad
Szia!Hallom jó hírekkel jöttél.Ezt már szeretem:)))Sok sikert a továbbiakban
köszönöm sokat segitet hogy irtatok a férjemnek is lehet hogy a kis lökés hiányzot és azt mondta hogy eddig nem értette ennek az oldalnak a lényegét
Sziasztok!
Ismerem cikicakkot, nem hinném hogy haragszik, ott van az unokája, tuti lefoglalja!
Úgy látom, jó volt tegnap a fórumos erősítés amiket küldtünk az éteren keresztül:)! Ne érezd megad ducinak, hanem szépnek, csábítónak, szekszinek. Én is duci vagyok, de a férjem így szeret akár tangában, magassarkú csizmában... Hajrá! Drukkolok értetek:)!!!
Angi, neked is van tippem :-))
Kedves Csaba! Én a megoldást nem írnám le nyilvánosan, ha érdekel a véleményem, írj egy privit. Már csak azért is, mert neked írnám, nem a nejednek...
biztos nincs a gép közelében
már irtam neki 3 mat és nem is reagált de ha ezért megharagudot mert elájultam
nem esett jól neki, de majd megbékél
Írj neki privit
mert szerintem megharagudot rám.hogy nem irtam
nem, de gondolom majd jelentkezik
ugy legyen .cikicakkrol nem tudtok semmit ?
ne aggódj.Ő kérte a tangát, tudja milyen alkat vagy
bizti tetszeni fog neki
bizok benne de én moltett vagyok és énszerintem nekem ez nem elönyös
Ennek örülök
A párod biztos szépnek, és izgatónak lát majd benne ;)
igen ilyen szeretetteljes nem volt mostanába látszik hogy ö is meg akarja menteni ,azt mondta hogy hétvégén végem, mert a gyerek a mammánál lesz vasárnap ,ez is elintézte tegnap,és ketesbe leszünk.már meg is vettem a tangát még ha nem is ál jol rajtam
szerintem érthető volt amit írtál ;)
A "más" az olyan igazi volt vagy érezni lehetett benne a "próbáljuk meg hátha sikerül" ?
További ajánlott fórumok: