Feladnád az itthonlétet, ha lenne lehetőséged külföldre menni? (beszélgetős fórum)
Már nem,mert akartam,d emár nem akarok külföldre menni.
sziasztok
én feladnám igaz nekem nincs mit feladni)
van itt valaki aki keresgél kinti lehetőséget?
De csak akkor, ha biztosra lehet menni és már tudom hol fogok dolgozni és a szálláshely is előre meg van már. Igaz a megélhetésért küzd, de ott sem dobálják be senkinek az ablakon a pénzt. Megjegyzem a bizonytalant én sem választanám, mert előfordult, hogy az idegen országban is éri csalódás az embert. Üdv.Ágnes
Gondolkodás nélkül, vagyis tervben is van, ha jövőre a választáskor harmadjára is azok maradnak fent. Akkor elmegyünk, és viszlát. Én nyomorogni itt nem fogok tovább.
Mi is párommal Losinj szigeten (HR) élünk, nem volt nehéz feladni Magyarországi "karrierünket"....:-) Bármikor újra megtennénk. Szerencsére nem a világ vége, kb. 7 óra autóval.
igen, nyáron a 14éves lányommal megyek a párom után, nyelvtudás nélkül. A kényszer nagy úr. Ekezdtük tanulni a német nyelvet, hogy ne érjen minket akkora sokk. Aggódom a lányom miatt, mivel most egy jónevű gimibe jár és jó tanul, s félek nehogy túlzottan visszaessen. A számláinkat viszont vizetni kell, s ő jönni akar...,az egyik szemem sír emiatt, a másik meg nevet. Sokan mondják őrültség amire készülök, de szerintem maradni se normális dolog - munkanélküliként.
Igen, épp azt teszem.
Holnap indulok Skóciába a páromhoz!!
Nagyon félek, és nagyon nehéz feladni mindent (életem célját [munka], a családomat, a barátokat és sorolhatnám még), de bízok benne, hogy jó lesz.
Igen! És én nemsokára fel is adom. Már csak fél év kb. :D
Sziasztok,
Én azt hiszem hogyha kijutnék akkor majdnemhogy vissza se néznék.Persze a család marad, de megértenék, hogy ebben az országban nincs jövője már senkinek.Nekik is jobb lenne, hogyha az unokát külföldön látogatnák :o)
Legalábbis így gondolom.Persze ez eléggé félreérthető, de nekem is jobb lenne a leendőbeli fiamnál azt tudni, hogy boldog és jut is előre a munkájával nem pedig csak a mókuskeréknek él.
Igen minden további nélkül.
Akarom mondani dolgozni. :)
Igen, kimennék külföldre folgozni, élni a Párommal, ha lenne lehetőségünk... Talán egyszer összejön, tökjó cél lenne mondjuk az USA, vagy Írország; Anglia!!!
Megállapodni itthon szeretnék,de ha lenne lehetőségem mennék gondolkozás nélkül!Sajnálom hogy nem mentem mikor mehettem volna,azótta nagyon bánom!!!
Igen, most megint úgy érzem jó lenne kis változás, de csak pár évre. Aztán hazajönnék, mert nem bírnám ki kishazám nélkül (tapasztalat, dolgoztam már külföldön).
én kint vagyok, meg mindenki úgy tesz, ahogy jónak látja, de azért valaki maradjon már otthon is házat őrizni
SOHA NEM MENNÉK, A NYARALÁSON KÍVÜL KÜLDFÖLDRE!
Idáig is biztos volt, de most már 1000%. Hihetetlen ami itthon folyik, szerintem be fog ütni a következő gazdasági válság. Úgyhogy, aki csak teheti, vagy kicsit is van kedve, hajrá, és sok sikert külföldön!
Hát Rita, nem tudom hogyan áll a dolog, már igazából mindennel bíztattak, megpróbáltak lebeszélni is, de én egycipőben járok veled. Nekem kinn van a párom, és küzd (elég rendesen), és nem ausztriában meg hollandiában, sokkal messzebb, nem igazán jönnek neki össze kinn a dolgok, de én feladok mindent és megyek utána. Lesz ami lesz. Ide mindig hazajöhetünk...
Sok sikert!
mar feladtam.18 evesen kulfoldre utaztam...
További ajánlott fórumok: