Fejlesztő feladatokat keresek 5-8. osztályba (mat, magy) tud valaki segíteni? (tudásbázis)
Minden sok időt igényel, ami az órákra kell:)
Én most épp ellenőrző tartót csinálok:D
Korrepetálásra amúgy én mindig sima feladatlapot csinálok.
ez a virágos nagyon jó ötlet.
A keresztrejtvény is, csak azt elég sok idő megcsinálni, figyelembe véve a tudást, egyebet.
Szió!
Én magyaros vagyok. Sajnos a felsősöknek nem sok játékos feladat van. Egyrészt maga a tananyag, másrészt a koruk miatt sem. Persze én is gyakran szókártyázom még, vagy valamilyen színes dolgokkal próbálom érdekesebbé tenni az órát.
Amikor a számneveket tanultuk, akkor csináltam akváriumokat és halakat, amelyekre rá voltak írva a számok. A halakat a megfelelő akváriumba kellett elhelyezni. Rajzoltam virágot, aminek a közepére beírtam egy igét, a szirmain pedig különböző utasítások voltak (múlt iő, E/3...)
A keresztrejtvényeket nagyon szeretik.
Olyan egyszerű de érdekes feladatokat keresek, amiket felső osztályosok korrepetálásánál lehet használni matematika és magyar korepetáláson.
Alsóban például ilyen hogy a szót összeköti a megfelelő képpel, de ilyet egy felsős már nem élvez.
Olyan feladatokat szeretnék adni, ami valóban leköti a gyerek figyelmét, meg akarja csinálni.
Ha valaki tud ilyeneket, kérem röviden írja le vagy ha több anyaga van, adok priviben emil címet.
köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Tudna segíteni valaki fizika feladatoknál?
- Kötelező olvasmány(ok) 4. osztályban? Tud valaki segíteni?
- Dyscalculia - fejlesztő feladatok (szakmai segítséget kérnék)
- Matematikai feladatok 4 osztályban
- Személyügyi gazdálkodó és fejlesztő tételsorban tud valaki segíteni?
- Személyügyi gazdálkodó és fejlesztő tételsorban tudna valaki segíteni?