Fehérje típusba tartozol? (beszélgetés)
Oké, de ezt legalább normális helyről másolják.
Agyalapi???
Gondolom, utánanéztél. Van jó pár hormon, ami "agyalapi".
Ilyen alapon én valóban kevert típus vagyok, amint azt a teszt is állítja.
Ha ez az egy nő copy-paste módszerrrel dolgozik, mi utal arra, hogy a többi nem?
Csak a törvényi kötelezettségeiknek tesznek eleget.
Nem négy csoport van, hormontípusokkal is kiegészül. Nekem pl. az agyalapi és a mellékvese hormon a két altípusom. Azért mentem el, mert az energiaszintem a béka shegge alatt volt. Úgy kell táplálkoznom, hogy ezek működését támogassam, mert ha kimerül, lelassul, felborítja a szervezet működését.
Kaptam egy halom a/4-es lapot, "oszt jó napot. Életemben először követtem el azt a hibát, hogy nem ajánlásra mentem bárhova. A módszer jó, és működik, de ehhez a pichához senki ne menjen.
Azt meg kell adni, korrekt és részletes adatvédelmi tájékoztató, az elején ott van a cégjegyzékszám, stb. Fennáll a cég már 4 éve.
Egy hasonlóval találkoztam más néven, ma is léteznek.
Hát, akinek megéri, lelke rajta.
Nem tudom igazán megítélni, mert nem szánok rá pénzt. De nekem a típusokba sorolás mindig fura, mert nem hiszem, hogy a lakosság besorolható lenne néhány típusba.
A "kevert típus" meg már nem típus.
Érdekes a cég, mert egy kereskedelmi hálózat van mögötte, és a margitszigeti Nagyszállóban főzik a megrendelhető ételeket.
Nem látom annak igazolását, hogy bárki orvos vagy diabetológus állna mögötte, és még egy dolgot nem látok, ami a magyar sajtótörvény szerint kötelező:
Az impresszumot. Ennek tartalmaznia kellene az üzleti központot, az adószámot, a cégbíróság bejegyzési számát, egyebeket...
Van rá teszt, de nem lehet kitölteni, mert rengeteg válaszlehetőségből csak kettőt ad meg. A mérés meg drága.
További ajánlott fórumok:
- Tudod, hogy az arab, az inka, a tibeti és az antik-héber horoszkópok közül melyik jegyhez tartozol és hogy mik a jellemzőid?
- Tudod, melyik vércsoportba tartozol? :)
- 30 napos fogyókúra fehérjeturmixszal az életmódváltásért
- Milyen vércsoporthoz tartozol?
- Mindent elérek amit akarok, vagy úgy lesz, ahogy lesz. Te melyik típusba tartozol?
- Te is az Y-generációhoz tartozol?