Fehérjeturmixszal diétázók ide (beszélgetés)
Sziasztok segítsetek légyszi
Kaptam fehérje PORT
Csak azzal lehet fogyni ??
167/65 vagyok csak 5-6kilot szeretnék leadni
Sok fura termék van ma már a boltokban...
Mi növényi eredetű diétás készítményekkel, éhség csökkentőkkel és fehérjeszeletekkel is foglalkozunk, elég jók a termékek, évtizedek óta fejlesztik, tökéletesít. Ha érdekel valakit, bővebb tájékoztatást is adhatok :)
Sziasztok
Valaki vett/fogyasztja a biotech USA beléd proteint?
Nekem vízbe alig oldódik
Kiskoromban egy orvos azt mondta, vegetatív labil vagyok.
Ennek csak nemrég a neten tudtam utánanézni, eszerint gyereknek is szorongásos voltam. (Ma már tudatosan kezelem a szorongásokat.)
Ennek egyik tünete volt, ha acetonos volt a leheletem, ekkor kaptam egy enyhe, kimondottan gyereknek "való" nyugtatót. (Ha izgultam, fáradt voltam, vagy ha kisebb sérülés ért - azaz stressz.)
Az adatlapomon levő képet tavaly csináltam a dm-ben. De akkor is már több voltam, mint 4 éve, amikor lefogytam 50 kg alá is, és sokáig tartottam az 50-et.
Azóta híztam hasra, nem tudok most ezzel mit kezdeni. El is lustultam, sokat ülök... (munka és tanulás).
Simán kalóriaszámolással ment le 4 éve az a 25 kiló. És csak itthoni edzésekkel, mert nem győzök annyit utazni a városba, és ott sincs nagy edzésválaszték.
Napi 2,5- 3 liter folyadékot fogyasztok, az nem kevés.
Nem is kimondottan acetonos, hanem rossz, erős szagú a lehelet egyszerűen.
(Utoljára áprilisban volt teljes vérképem, minden OK egyébként.)
"Az alacsony szénhidráttartalmú diétánál jelentkező rossz leheletet, leggyakrabban bizonyos vegyi anyagok okozzák, melyek a zsírégetés során szabadulnak fel. Ezek az úgynevezett ketonok, és a zsírégető állapot, mely például az Atkins-diétát is fémjelzi, a ketózis. A jó hír tehát az, hogy ha kellemetlen szájszagtól szenved, valószínűleg hatásos a diétája."
Részletek: [link]
A Protein Delite is étkezés kiváltására jó - ezt szerintem mindenki maga érzi.
Egy kérdés: ami engem zavar, az az, hogy a gyomrom fájt már többször a shake után.
Meg a lehelet - túlsavasodást mutató acetonszagú.
Nektek nem?
Ha már szója, akkor keverék - nem tudom, ez van-e a magyar dm-ben:
A Fourstar Proteint én is nagyon szeretem, négy ízben van is itthon, eltelít, többféle fehérje keveréke.
Ilyet kell diétás célra választani, a tejsavó fehérjék inkább izomépítésre jók.
Nálam arra bevált, pedig nem is gondoltam erre. Csak hogy letudjam a napi fehérjét.
Aztán a nap nagy részében nem voltam éhes.
Köszi a linket. Elolvastam. De ezt is elolvastam: De [link]
Erre varrj gombot:DD Egyébként nekem sokat kell fogynom,nem elsősorban izmot építeni egyenlőre. A Fourstarról is olvastam,nagyon jó,de nem tudom alkalmas-e arra,amire nekem kell,mégpedig étkezés helyettesítésére.....
Nekem bevált mostanában a Scitec Fourstar Protein. Sokféle ízben van, és 4 féle fehérjéből tevődik össze.
A szóját sokan nem ajánlják:
Ahogy itt kicsit visszább lehet olvasni, pont tíz éve augusztusban csináltam először a turbót - évekig kitartott az eredmény, aztán hormonszedéstől megint visszakúsztak a kilók.
Azóta is volt, hogy futás vagy sport után ittam, mindig van itthon fehérjepor, különböző márkák és ízek.
Ma már elővettem - nézegettem, tervezgettem, kettő turmixot ittam is.
Igazándiból a döntés nincs meg teljesen a fejemben, hogy egy fehérjeturmixos diétát vagy egy léböjtkúrát csináljak.
Fehérjeturmixozásnál lehet kávézni, nincs éhségérzet, illetve a jojó sem olyan veszélyes.
A léböjtnél meg a szövetek, ízületek jobban kipucolódnak. De a visszaállás ott nehezebb.
Minimális tervem a 20 kg fogyás, de a 25 kg az igazi cél.
Én is most kacérkodom a visszatapsolással :)
Olvasgattam más oldalakon, is, ha sok a súlyfelesleg, érdemes az elején intenzíven belevágni, legalább egy pár napot, vagy egy hetet.
Én fehérjézek.
Van kérdésetek?
Elnézést, hogy így részekben írok.
A szándék most is megvan bennem, de még várom a megfelelő pillanatot.
Te most kacérkodsz vele?
Kicsit nagyobb túlsúlyod van, vagy csak 1-2 kiló?
Elkezdtem az intenzívet, de abbahagyam - lett egy kisunoka, és a főzést vállaltam a kismamának.
Nem akartam kínozni magam, őszintén :(
További ajánlott fórumok:
- Ketogén diétázók
- Angliában élő diétázók, fogyni akarók gyertek, beszélgessünk :)
- 30 napos fogyókúra fehérjeturmixszal az életmódváltásért
- Miért hízom? Minden nap edzem 1 órát, edzés után fehérjeturmix, napi ch fogasztásom 100 g körüli. Június óta mégis híztam 43, 5-ről 45-re.
- Biotech fehérjeturmix jó a fogyáshoz és izmosodáshoz?
- Diétában mi jobb utolsó étkezésnek? Sovány túró vagy fehérjeturmix?