Fehérbőr, zöld szem...Hajszín? (beszélgetés)
Szerintem ez túl világos...
Én mindenképp barnát tennék bele de sokat és sötétet.
Akkor jól benéztem! Köszi az infót! :-D
Mindenesetre kinyomtatom és elviszem a fodrászhoz, így remélhetőleg nem lesz félreértés. :-)
Ja és igen, a vörös is jól áll. Bár én még nem próbáltam:)
Fekete ne legyél, azt nagyon gyakran kell utánafesteni, hamar meglátszik a lenövés.
Szia.
Én detto ugyanez vagyok. Szőke semmiképp se legyél, mert nagyon lesápaszt.
A barna árnyalatai, azok közül is a sötétebbek állnak jól szerintem, de ha szőke vagy, akkor mindenféleképp kell egy kis smink rád, vagy pedig tartós szempilla-és szemöldökfestés, különben kókadtnak látszol.
Sziasztok!
Nekem kék a szemem, fehér a bőröm, sőt szeplős is vagyok brrr, a hajam eredetileg sötétbarna. Eddig csak fekete voltam, azt mondták nagyon jól áll, de szerintem öregít. Meg már azért szeretnék kipróbálni mást is. Ha nagyon mellé nyúlok, fekete még mindig lehetek. ;-)
Én ezzel a hajszínnel szemezek:
Nem tudom ez világosbarna lehet?
Nekem nagyon világoszöldek a szemeim és fekete a hajam, a bőröm természetesen fehér. Úgy szoktak viccelni velem, hogy minden kollektivában, ahol megjelenek, én vagyok a legsötétebb ( pedig egyetemet végeztem ). Életem folyamán többször próbálkoztam hajszín változtatással, szőke árnyalatokkal, de soha nem jött össze, mert vagy el kezdett a hajam hullani vagy a fejbőröm viszketni, vagy nem sikerült a fekete hajamat eléggé kiszőkíteni . Aztán vettem, egy szőke parókát, Kleopátra fizurával, - hát nem volt az igazi,nem áll jól a világos bőrhöz és szemekhez. Mielőtt a végleges jégszőkeség mellett döntesz, javaslom, hogy próbálj fel egy parókát, nehogy megbánd Te is.
Majd referálj, hogy sikerült.