Fehér csokoládés ital forrón recept
20 perc
A Fehér csokoládés ital forrón hozzávalói:
1 liter tej,
0,5 liter víz,
250 g fehér csokoládé,
125 ml málnaszörp,
fahéjrúd.
A Fehér csokoládés ital forrón elkészítési módja:
Egy kis lábasba tegyük a tejet, vizet és az összetördelt fehércsokoládét. Kis lángon állandó kevergetés mellett forraljuk fel és főzzük három percig. Hagyjuk egy kicsit kihűlni, majd töltsük üvegpoharakba és csorgassuk meg málnaszörppel. Fahéjrúddal díszítsük. Érdekes és izgalmas ízt kölcsönözhet a fahéj, ha azzal kevergetjük kortyolgatás közben.
Kategória: Italok, koktélok receptjei
A receptet beküldte: Gvivike, 2007. nov. 23. 14:49
A fehér csokoládés ital forrón elkészítési módja és hozzávalói.