Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Fasírt alapanyagból mit készítsek? fórum

Fasírt alapanyagból mit készítsek? (beszélgetés)


21. ÁBCD... (válaszként erre: 2. - Auróra2010)
2022. jún. 28. 07:30
Ja-Ja:)
2022. jún. 28. 07:28
Észak keleten is nagy melegvolt tegnap!!!
19. Alessandro (válaszként erre: 18. - Barai)
2022. jún. 27. 21:51
Nocsak, megártott a nagy meleg ott Délen? 🌞
18. barai (válaszként erre: 13. - Alessandro)
2022. jún. 27. 20:01
Mi a koviubi???? Tanuljatok már meg beszélni MAGYARUL!!!
17. rabankari (válaszként erre: 16. - Rabankari)
2022. jún. 27. 19:59
*morzsában😃
16. rabankari (válaszként erre: 15. - Fórumnyitó (anonim))
2022. jún. 27. 19:58

Lehet fagyasztani,de csak akkor ha friss húsból készítetted,nem fagyasztottból.

De ezt biztos tudod.

Én tálcán vagy tányéron fagyasztom le golyóként vagy pogácsaként és amikor teljesen fagyos akkor teszem be zacskóba, sütőpapírral elválasztva a sorokat.

Így sokkal egyszerűbb,mikor előveszem.

Amúgy mindig sütőbem sütöm ki,miután picit meghempergettem mozsárban.

15. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 14. - 94a06e9696)
2022. jún. 27. 19:50
Köszi!
14. 94a06e9696 (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
2022. jún. 27. 19:42
tuti nem lesz semmi baja, én szoktam bekeverve fagyasztani.
13. Alessandro (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
2022. jún. 27. 18:47

Sós palacsintákat is megtölthetsz a fasírtnak bekevert zsemlés keverékkel. Utána meg bepanírozod és frissen kisütöd. Mennyei étel lesz belőle egy kis petrezselymes, vajas újburgonya körettel.

Legjobb, ha koviubi is van mellé. 😀

12. michelle.r (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
2022. jún. 27. 18:28
Szerintem nem. Pont arra gondoltam, hogy mivel biztosan van benne kenyér, vagy zsemle, csak fasírtnak, max. tölteléknek jó.
2022. jún. 27. 18:15
Köszönöm szépen az ötleteket! Ha lefagyasztom, nem baj, hogy benne van 2 zsemle? (Kérlek, ne nézzetek hülyének)
10. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. jún. 27. 17:39

Lubi pecsenyét.


[link]

2022. jún. 27. 17:33
Én a natúr daráltat fagyasztottam, és annak használtam el, amit éppen akkor enni akartam.
8. aszparagusz (válaszként erre: 7. - Alessandro)
2022. jún. 27. 17:31

Én magát a bekevert húst szoktam fagyasztani.

Amikor kell kiveszem a fagyasztóból és frissen kisütöm.

7. Alessandro (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. jún. 27. 16:31

Én nem gondolkoznék annyit, ha sok fasírtot csináltam. Egy zárható dobozban le lehet fagyasztani a kész fasírtokat és legközelebb, ha csinálsz egy főzeléket feltétként csak felmikrózod az eltett fasírtokat és nem kell ilyen melegben a fasírt sütésével bajlódnod.

De ha nincs fagyasztód, akkor fel tudod használni a megmaradt kész fasírtot melegszendvicsbe, pita vagy dürüm töltelékbe vagy éppen összevagdosva, pláne ha csak a fasírt alapanyagod van csinálhatsz finom hússal töltött rántott palacsintákat is.

Tiszta happy! 😀

2022. jún. 27. 15:46
Spegetti húsgombócokkal.
2022. jún. 27. 15:03

- Milánói, bolognai mártást makaróni (akármilyen főtt tészta) tetejére

- Lecsóba is belekavarhatod kolbász helyett

4. Napsugár8 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. jún. 27. 14:36

- Töltött paprika

- Rakott káposzta

- Tejfölös raguleves

- Vagy így gombócban lefagyasztod, és néhány hét után már ismét kapós lesz.

2022. jún. 27. 14:30
Használd fel töltött vagy göngyölt húsba. Tölthetsz vele krumplit, cukkinit is.
2022. jún. 27. 14:26
pl fasirtkrémet, az nagyon finom, kenyérre kenheted, reggelire vacsorára, valamilyen zöldséggel, paradicsommAL, Majdcsak egyszer elfogy.
2022. jún. 27. 14:22
Hétvégén fasírtot csináltam, de sokat kevertem be. Így is már 3-szor azt ettünk, valahogy máshogy szeretném most felhasználni. Kb 40-50 dkg fasírt alapanyag van, mit lehetne belőle készíteni? Köszönöm előre is!

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook