Farmer méretre varrva (beszélgetés)
Ekkora hülyeséget! Fogalmad nincs a varrásról!
A egyedi szabásminta készítésbe már ne is menjünk bele.
A speciális gép az nem egy háztartási gép!
Farmer méretre varrva, online, számla és garancia nélkül 10 000.-ft.
Hát tudod ennyi pénzért legyen már minőségi kivitel.
Jaaj! Félreolvastam! :)
Neked sem 1-2 óra! Én is így gondoltam!
Igen, alapvetően ezt gondoltam én is. De aztán láttam, hogy aki keres, az talál - online vásárlás formájában.
Hagyományos üzletben már inkább tényleg igaz a mindenhol ugyanazt kapni helyzet, viszont egy ilyen egyedi kollekcióval, amivel én tudnék előállni, üzletet, alkalmazottat fenntartani már nem bizti, hogy működne, mert olyan magas árak lennének, amit kevesebben tudnának megfizetni.
Alapvetően nincs próba (jelenleg csak farmerben gondolkodok), ezért a pontos méretmegadás érdekében kap a megrendelő egy képes, videós méretvételi magyarázatot, valamint leegyeztetjük az anyag színét, díszítő elemeket és egyéb esetleg kívánságokat. Mivel személyre szabottan készül a nadrág, minden, kivitelezhető kérést próbálok teljesíteni, hogy tényleg egyedi darab készüljön méretre, design-ra, amit máshol biztos nem kapna meg.
Gondolkodtam más ruházati termékekben is, de elég nagy a konkurencia minden téren.
Én készítek magamnak ilyet egyelőre és érdekel, hogy másnak is szüksége lenne ilyenre....
Nem kell feltétlen speciális varrógép - az csak megkönnyíti a munkát. Két normál géppel is türelemmel, hozzáértéssel szép munkát lehet csinálni.
Ez a "lehetne rendelni" pontosan mit takar?
Készít ilyet valaki, vagy csak általánosságban kérdezed?
A múltkor olvastam hasonló fórumot, és az lett a végeredmény, hogy a farmert speciális varrógéppel varrják, tehát nem érdemes egy-két darabot készítani, mert megfizethetetlen.
Nem én vagyok a megfekelő vevőd :o)
Nekem jó a koncekcióméret. Ha egy kevés igazítás kell itt-ott (mert fél számmal kisebb vagy nagyobb kellett volna), arra van varrónőm.
Nekem az nem érték, hogy egyedileg van kalkulálva a méret, viszont ha sima konfekcióból elkészül nekem mondjuk piros-lila színben, akkor egy kicsivel talán fizetnék többet, mint szoktam.
Na, akkor én vagyok a te embered. :)
Pont ilyen a testalkatom nekem is. Mint írtam turi. Kis időbe telik, mire találsz, de fogsz! Érdemes megkérdezni, mikor van bálabontás, és akkor lecsapni a jobb darabokra. Eszem ágában sincs kiadni 5-6 ezret egy farmerre. Nem bolondultam meg. :D
Egy farmerem van kínaiból, de azt is át kellett alakítani.
Örülj neki, hogy ilyen olcsó helyeken találsz megfelelő farmert. :)
Azért nem sehol, de nagyon-nagyon nehezen találok.
Miért? Vékony a derekam, hozzá képest széles a csípő, alacsony a törzsem és a mai farmer divatban (szűkszárú), ami felül esetleg jó, az feszül a térdemen és vádlimon is szinte.
Aminek jó a szára, abban felül bele férek 2x.
További ajánlott fórumok:
- Varrónő - Utcai ruha méretre - Képek alapján rendelés - Van rá igény?
- Hogyan tudom a képernyőfelbontást visszaállítani normális méretre?
- Tudtok olyan képszerkesztő programot amivel lekicsinyíthetem a képeket olyan méretre amilyenre én akarom?
- Hűtő alsó, vastag üvege eltört, hol szerezhetnék be egy méretre vágottat?
- Habszivacs méretre vágva Budapesten hol?
- Füldugó készítés méretre-van ilyen?És hol?