Fáradságra milyen gyógynövényt vagy enyhe gyógyszert ajánlotok? Ti milyet szedtek? (beszélgetés)
Nem mindegy, hogy egészséges fáradtság, vagy pedig le van merülve a szervezeted, a lelked.
Van egy népmese. A király lánya nagyon gyenge, beteges volt. Hivatta a csodadoktorokat, de senki nem tudott rajta segíteni. Aztán előkerült utolsónak egy idős bácsika, aki azt tanácsolta, hogy a lányka minden nap vágjon ki egy fiatal nyárfát az erdőben egy hónapon át. A király rettenetesen felháborodott először, de úgy gondolta, csak nem árthat meg. És a leányka minden nap kivágott egy nyárfát...
Egy hónap múlva nem volt semmi baja. Jókat evett, aludt.
Bár nem tőlem kérdezted, de azt mondom, hogy nem.
Nekem egyéb okokból kellett az életmódváltás. Holnap lesz 2 hete, hogy csinálom. Abból áll, hogy minden másnap mozgok kint a levegőn (heti 3*30percet kell minimum) és napi 5* kell ennem. Eddig nap mint nap fájt a fejem (ez komoly!), mindig aludtam volna, mellette sokszor voltam befordult. Érzem magamon a változást. Nem mindegy mit eszel, mennyit vagy levegőn és Zsókának igaza van a lelki dolgokban. Lélekben és mentálisan is helyre kell tenni a dolgokat. Annyira igaz, hogy fejben dől el. Tehát egészséges életmód és helyes gondolkodásmód.
kombucha jó,már akinek én 3hét múlva rosszul voltam tőle!
legjobb nézz magadba és vegyél erőt magadon!!!!
legyen belső kontrollod,és MagneB6-od :)
fürdőd meg hangulatos legyen! :)
(citromfű tea mire is jó? én gyerkőcnek adtam! tényleg jó!!)
Szerintem menj el a háziorvosodhoz és kérj egy laborbeutalót. Előfordulhat, hogy valaminek a hiánya okozza a fáradtságot. A másik pedig, amit Neked kell tudnod, hogy mennyit mozogsz. Nálam tunyább embert nem kell rajzolni sem, de amióta futni járok felpezsdültem. Eddig azt hittem, hogy a mozgás csak energiarablás.
Csak úgy nyakra-főre ne szedj semmit.
Citromfű tea. :)
És még finom is! :)
További ajánlott fórumok:
- Mindent a Sotret gyógyszerről!
- TSH 7 - Mennyi gyógyszert és milyet szedtek rá?
- Gyógyszer vagy gyógynövény?
- Minek tanuljak, ha gyógynövényekkel, gyógyszerekkel szeretnék foglalkozni?
- Terhesség első harmadában és később, mik azok a gyógyszerek, gyógynövények amiket lehet használni?
- Ti milyen gyógyszert szedtek, ha sajnos szedni kell?