Fáj a hátam, nem tudok megfordulni a ágyban. (beszélgetés)
Köszönöm a hozzászólásoodat, és mindenkiét!
Egyszer vettem be fájadalocsillapítót. Aztán nem, mert nem fájt annyia.De tegnap, hogy a családdal sokat nevettünk, minden nevetés fájdalom is volt, és éjszaka megint nem tudtam az ágyban fordulni...
Ha a világ nem úgy forog, ahogy nekünk tetszik, és állandó súrlódásnak, sérülésnek vagyunk kitéve, az nem azt jelenti, hogy a világ forog rossz irányba!
Ha a világ forgásán nem tudunk változtatni, akkor nem feltétlenül szükséges bele betegednünk, megrokkannunk. Lehet változtatni saját szemléletünkön, saját világ-látásunkon, és megpróbálni úgy viszonyulni az élethez, az eseményekhez, hogy valamivel jobban érezzük magunkat benne.
Sajnálom, de már a nick-neved is tele van világfájdalommal, és ahogy nézem a korábbi fórum kiírásaidat, totál belebetegszel az életbe!!! Pedig az életet lehet élni is!
János evangéliuma 5. fejezet Biblia idézet kereső és küldő, keresés a Biblia tartalmában. ...
Monda néki Jézus: Kelj fel, vedd fel a te nyoszolyádat, és járj! 9.
Esetleg megpróbálhatnád, talán neked is menne, ha felkelnél, és megpróbálnál járni!
Békességet, harmóniát, egészséget és boldogsággal, szeretettel teli, napsütéses napokat kívánok neked.
Nyár elején kapott el hasonló, jellemzően napközben nem, de ha lefeküdtem a hátam, mellkasom egyre jobban fájt "zsibongott"
Tüdész meghallgatózott, röntgen, semmi. Elküldött CT-re, semmi
Adott Zaldiart amit nem szedtem, mert gondoltam csak elnyomja a tüneteket, lássuk meg mi lesz
belőle.
Már beregisztráltam ide
ha mégis valami súlyosbodna
Aztán szép lassan eltünt. Máig sem tudni mi volt
Nekem majd' 2 évig tartott, mire a szakorvosok rájöttek, mi bajom. Úgyhogy itt nemigen kapsz pontos diagnózist. Orthopédia, reumatológia, ... Sérv, scheiermann-kór, kopás, ferdülés, meg még egy csomó dolog lehet.
Jobbulást!
Nekem gerincbetegségből adódóan így szokott jönni a lumbágó. Ha szerencsém van 1 hét és már félig rendesen járok, ha nem akkor 3 alatt vagyok képes egyedül elmenni a boltig.
Sok minden lehet. Egy röntgen, vagy akár CT a pontosabb problémafelismerésért (lehet kopás, sérv) felderíti a problémát. Egy ilyen eset még annyira nem ad okot aggodalomra, de visszatérés esetén érdemes kivizsgáltatni.
Ha minden elozmeny nelkul faj, akkor Advil ultra reggel-este es fekves. 2 nap alatt el kell mulnia.
Lehet ejszakai kitakarozastol, de fronttol is begyulladhat az izomkoteg.
Én is így voltam..antibiotikumot szedtem rá. kezdődő tüdőgyulladásnak mondta a doki (nem volt lázam, nem köhögtem, viszont mikor előrehajoltam a mellkasom kicsit fájt).
Lehet neked nem ez van, csak leírtam, nálam hogy volt...
További ajánlott fórumok:
- Hárman az ágyban?
- Arra ébredtem, a feleségem önmagát elégiti ki mellettem az ágyban..
- Twilight - avagy Robert Pattinson Budapesten is megfordult!!
- Nem tudok befeküdni az ágyban
- A képernyőm megfordult, hogy lehet visszaállítani!!?
- A gyerek össze-vissza nyomkodta a laptopot és megfordult rajta a kép! Mit csináljak?