Fahéjas csokikockák recept
A Fahéjas csokikockák hozzávalói:20 dkg étcsokoládé
16 dkg liszt
3 dkg kakaópor
20 dkg vaj v. margarin
4 tojás
25 dkg cukor
1 teáskanál őrölt fahéj
A Fahéjas csokikockák elkészítési módja:
A csokit kisebb darabokra tördeljük. A lisztet összekeverjük a kakaóval. Kibélelünk sütőpapírral egy kb. 20*30 cm-es nagyságú tepsit. Vízfürdőbe állítjuk a csokit,és belekavarjuk a vajat. A sütőt 180 C fokra előmelegítjük. A tojásokat a cukorral és a fahéjjal habosra keverjük,és a csokis masszába keverjük. Hozzáadjuk a lisztes keveréket is,és a formába simítjuk. A sütőben kb. 30 percig sütjük,amíg a teteje ropogós lesz,de a belsejemég puha. A tepsiben hagyjuk kihűlni,majd kockára vágjuk.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: pesmár, 2009. febr. 2. 22:19
A fahéjas csokikockák elkészítési módja és hozzávalói.