Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Fahéjas csokikockák recept

Fahéjas csokikockák recept

A Fahéjas csokikockák hozzávalói:
20 dkg étcsokoládé
16 dkg liszt
3 dkg kakaópor
20 dkg vaj v. margarin
4 tojás
25 dkg cukor
1 teáskanál őrölt fahéj


A Fahéjas csokikockák elkészítési módja:
A csokit kisebb darabokra tördeljük. A lisztet összekeverjük a kakaóval. Kibélelünk sütőpapírral egy kb. 20*30 cm-es nagyságú tepsit. Vízfürdőbe állítjuk a csokit,és belekavarjuk a vajat. A sütőt 180 C fokra előmelegítjük. A tojásokat a cukorral és a fahéjjal habosra keverjük,és a csokis masszába keverjük. Hozzáadjuk a lisztes keveréket is,és a formába simítjuk. A sütőben kb. 30 percig sütjük,amíg a teteje ropogós lesz,de a belsejemég puha. A tepsiben hagyjuk kihűlni,majd kockára vágjuk.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A fahéjas csokikockák elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook