Facebookon hogyan kell az értesítéseket kikapcsolni? (tudásbázis kérdés)
Azt hiszem nálam is ez volt a probléma,mert emlékszem,hogy arra rámentem valamelyik nap.
Most úgy oldottam meg,hogy kitöröltem az ismerőseim közül és újra bejelöltem :) Remélem eltűnik ez a hülyeség,mert már az agyamra ment a napi 30 megosztásáról értesítést kapni :D Köszi Nektek...
Így jártam én is :)
Valamilyen kategoriába tetted én pl. közeli ismerősökbe csillag volt az adatlapján de van család...
És akkor látod az össze lájkolását megosztását stb. van ott hogy értesítés ki-be ezt kell kikapcsolnod vagy kiveszed a kategoriákból.
Sziasztok!
2 napja az egyik ismerősöm összes megosztásáról kapok értesítést,ami nagyon idegesít már és sehogy nem jövök rá,hogy mit kéne beállítani,hogy ezeket ne kapjam. Azt mondja Ő is kap az én megosztásaimról értesítést. De nem emlékszem,hogy én bármit beállítottam volna.....mit kell csinálnom,hogy ez megszűnjön?
Köszi mindenkinek :)
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet Facebookon törölni a leveleket, értesítéseket?
- Ha Facebookon leszedem a like-ot valaki képéről, az kap róla értesítést?
- Hogyan lehet kikapcsolni a kétfaktoros hitelesítést Facebookon?
- Hol lehet beállítani Facebookon, hogy ne küldjön az email-emre semmilyen értesítést?
- A kisfiam tabletjén egyszer beléptem a facebookomba, de kijelentkeztem, mégis, ha üzenetet küldenek facebookra, ő is kap értesítést miért?
- Criminal case értesítést hogyan lehet kikapcsolni a Facebookon?