A kisfiam tabletjén egyszer beléptem a facebookomba, de kijelentkeztem, mégis, ha üzenetet küldenek facebookra, ő is kap értesítést miért? (tudásbázis kérdés)
Én nem fogom ezzel külön terhelni magam. Hallom nálam kiműveltebb netezőktől is, hogy van pár "érdekes" funkció...
Életem során annyi újat tanultam már. Fenntartom magamnak a jogot, hogy a mostanában felbukkanó új ismeretek megszerzésének igényét kedvem szerint korlátozzam.
Az én fejem kápos, nem káptalan. Még a végén törölnöm kellene valami régebbi ismeretet, hogy az új beférjen. Annyit meg nem feltétlenül ér meg... :-D
Annyit tudok, hogy töröljük magunkat, akkor 2 hétig nemszabad ránézni sem. Én csináltam ilyet, 2 hónap múlva más néven bejelentkeztem, de a régi ugyanúgy él.
Hogy kell OKOSAN használni? Lehet itt még titok?
Na szép! És hányan akarnak rábeszélni, hogy lépjek be a fb-re.
Bármilyen előnye lenne is esetleg a munkámban...nem én! Micsoda kémnevelde ez!!!
Akkor a messengerbe is beléptél, onnan is lépj ki a tableten!
Vagy esetleg ellenörizd le, hogy törölted-e a jelszavadat, mert ha elmentetted, akkor a fiad egy kattintással be tud lépni a nevedben.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet Facebookon törölni a leveleket, értesítéseket?
- Beléptem a férjem fiókjával a Facebookra, s most nem tudok kijelentkezni, hogy belépjek a sajátommal. Tudna valaki segíteni?
- Ha Facebookon leszedem a like-ot valaki képéről, az kap róla értesítést?
- Hogy a fenébe kell a facebookról kijelentkezni?! Nem törölni akarom magam, csak ki akarok jelentkezni!
- Ha bejelöltem valakit Facebookon, de visszavonom arról ő kap értesítést vagy látja?
- Ha Facebookon megosztom más profilképét, kap róla értesítést vagy nem fogja látni?