Ezt hogy értelmezzem? (beszélgetés)
A topiknyitó ide se böffentett, mióta feltette
ezt a nagyon fontos kérdést :)
Lehet, hogy a válasz már nem érdekli? :D
És arra nem gondoltál, hogy amikor azt mondta, "meg fogja viselni, ha külföldre mész", akkor azt csak ironikusan mondta?
Neki teljesen mindegy, elmész-e külföldre vagy maradsz.
Nyelvtudással hogy állsz? ...........
Ez a csaj nem olyan szintű kb., mint Daisy?
Egyébként, ha a haverja lennék, tesztelném a csajt, mennyi hülyeséget képes beszopni (így vagy úgy). Hát úgy nézem, a hölgy vérből iq bajnok.
Elmennék hullámvasutazni.
Matka"
Sok ferfi olyan mint az eger!
Mindent megtesz, hogy a lyukba bejusson.
Mivel a fórumindító kámforrá vált, felteszem a kérdést.Ha ti lennétek a haverja, mit tennétek?
Aki a legfrappánsabb megoldást írja le, kap tőlem olyan jelet, amilyet kér.
Most olyan vagyok, mint a vasorrú bába az elektromos viharban!!! Csak kapkodom a fejem jobbra-balra!
ha csak haver hót mind1 mit mond,max meglátogassa oszt ha nagyon hiányoztak egymásnak meg is dugogassa ennyire eccerű, hát nem? DE!
:D
Ez azt jelenti, hogy eggyel több bugyuta topik van, befér a többi közé...
Na figyuzzál :)
A lány kűfődre készül, és nem tudja, hogy fog-e hiányozni hímnemű haverjának, mert az eccer ezt mond, másszor azt, így a leány meg van zavarodva, mint kezdő b.uzi a gőzfürdőben.
Jó estét Hoxa tagok!
Szeretnék egy kis segítséget, elmagyarázná nekem valaki a nyitó hsz-t? Egy kukkot sem értek :(
Előre is nagyon szépen köszönöm!
Nyihaha
:O :O
A nyitó hsz-ed alapján azt hittem, hogy kb. 18 éves vagy.
nem lesz öngyilkos,nyugodtan menj külföldre!
a jó lehetőséget nem szabad elhalasztani.
További ajánlott fórumok:
- Írj egy három betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg
- Írj egy 4 betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg...
- Fogyjunk és játszunk együtt, hogy ropik legyünk
- Hogyan értelmezzük ezt a verset, mi a mondanivalója?
- Ezt hogy értelmezzem a buszmenetrendben?
- Toxoplasma eredmény - hogyan értelmezzem?