Ezt a szemet szemhéj plasztikával széppé lehet tenni? (tudásbázis)
Persze, csináltasd meg! Nem csak esztétikai kérdés, a szemednek sem tesz jót, ha rálóg a bőr.
Egy kolléganőm megcsináltatta, három napig úgy nézett ki, mint akinek bevertek egy jó nagyon, de most már gyönyörű. 55 évesen csináltatta, kb. tizet fiatalodott, kinyílt a tekintete és nem könnyezik folyton. Ráadásul neki a TB ki is fizette, mindössze tízezer forintjába került. De azt mondja, bármit megadott volna érte, annyira más.
megnéztem volna aképet
kár ,hogy levetted
ha tényleg gond van,ne a szikét válaszd,hanem az injekciót
a szike csúnya nyomot hagy és akkor aztán tényleg odanéz majd mindenki!!
Egészen biztos.
Megértelek, mert engem is zavar; igaz, dupla annyi idős vagyok mint te.
Kalkuláld be, hogy a korod előrehaladtával ismét mehetsz. Mindenképpen konzultálj plasztikai sebésszel. Bár azok nyilván neked rontanának, hiszen kell nekik az üzlet. Úgyhogy alaposan nézz körül.
Én is fontolgatom ezt a műtétet, mert a mások által szépnek mondott szemeimen nagyot rontanak a lógó szemhéjak. :(
Szerintem késöbb mütesd meg akkor valoszinüleg muszáj is lesz (ha öregszel). Teljesen viszont nem tudják valoszinüleg átszabni mivel ilyen alaku a szemed. Szoval hiába mutatsz majd egy tág tekintetü képet nem bitos hogy tud olyat csinálni.
De ha annyira zavar akkor menj el konzultációra aztán majd ráérsz azután dönteni. Ja a másik meg hogy lehet 5 év mulva ugyanilyen lesz megint ahogy ereszkedik a bör...
Biztosan lehet műtéttel segíteni rajta.
Hadd kérdezzem meg, hogy genetikailag ilyen? (Gondolom, igen, mert még fiatal vagy.) A családodban is van hasonló?
Nekem is ilyen állású, de nem teljesen ilyen. Viszont attól tartok, hogy ennél még jóval lógósabb lesz az idő múltával, mert apunak és mamának borzasztóan olyan (volt). Szóval csak ezért érdeklődök, hogy szerinted mennyire öröklődik?