Ez milyen élelmiszer-kártevő lehet? (tudásbázis kérdés)
Suvikszold ki jól a szekrényt. Minden kaját tegyél a fagyasztóba. Ha mégis van benne, ne szaporodjon.
Ki lehet nevetni, de mindent beteszek a fagyasztóba mikor hazaviszem. Nehogy hazavigyek valami dögöt.
De eddig is sok mindent dobozoltam csak azt amit meg nem bontottam fel az nem volt dobozban :(
Ja es a lezart zacskoban voltak ezek a dögög amit nem ertek hogyan :(
gyakran megesik, hogy az ilyen liszt és társaiban ilyen kis fekete bogarak vannak...
Találtam egy topic linket, mindjárt elküldöm neked, ha jól láttam ott vannak okos tanácsok :)
Aki tud segitsen! Valamilyen elelmiszer-kartevönk van de semmit nem talalok rola a neten, ötlet?
Tegnap vettem eszre, hogy ilyen nagyon apro pici fekete bogar van a szekrenyben. De ez kb. egy ejszaka alatt kelhetett ki mert elözö nap semmit nem vettem eszre. De benne volt a lisztben, a lenmagban, a babnal mindenben meg a lezart zacskoban is benne volt amit vegkepp nem ertek. Ki kellett dobni mindent semmi nem maradt a szekrenyben. De olyan sok volt belöle, hogy meg a talakban is voltak. Egyszeruen tanacstalan vagyok teljesen mit tehetnek mivel tudnam öket kiirtani, valakinek volt mar ilyen, mit lehet vele tenni?
De csak az etelnel van bent. Tenyleg nem tudom, hogy mit tegyek soha nem fordult elö meg ilyen velunk.
További ajánlott fórumok:
- MIlyen "hétköznapi" ételeket, élelmiszereket, gyümölcsöket...stb. nem szeretsz?
- Külföldi út esetén a buszra élelmiszert fel lehet vinni?
- A budapesti Lehel Csarnokban az élelmiszeren kívül mit lehet még kapni?
- Nógrád megyében hol lehet Norbi élelmiszereket vásárolni?
- 4 vagy 6 órás munkarendben, mennyit lehet keresni ruházati, vagy élelmiszerbolti eladóként?
- Létezik olyan weboldal, ahol az élelmiszerek áfatartalmának utána lehet nézni?