Ez lisztérzékenység lehet? (tudásbázis)
az orvos úgysem fogja elfogadni a házitesztet, de legalább adsz neki egy löketet, merre nézegesse tovább
Ezt nem tudom,érdemes lenne szakorvost megkérdezni!
akkor ha a candida pozitiv akkor candida?vettem még egyet ellenőrzés képpen,az is pozitiv lett,igaz később mint mai rá van irva idő h várni kell.de az első az 5perc mulva pozitiv lett.
Szerintem megbízható,ismerős kisfiának csináltuk meg,negatív lett,majd hetek múlva a vér vizsgálat is.
glutén negativ
candida halványan pozitiv...
Most lemegyek a patikába és megveszem.5ig van ügyelet.De ugy tudom ez nem annyira megbízható
és az mennyire megbízható?én másfajtát csinálta,pozitiv lett és pénteken a dokinál kiderült h nagyon negítív!
Lisztérzékenység kimutatására lehet gyógyszertárban gyors tesztet vásárolni.Ára kb.5oooFt.Ezt azoknak ajánlom,akik nem szeretnének heteket várni a véreredményre.Otthon percek alatt meg lehet csinálni percek alatt.
Nekem is dettó ugynaez van,minden eredményre várnom kell heteket...kitartás a hugodak!
Egy laborvizsgálat nem árt ebben a korban amúgy sem, hiszen pláne, ha komoly tünetek alátámasztják a szükségességét.
Sok sikert!
köszi amugy mindnekinek a válaszokat!megerősitettétek bennem a gyanut az LÉ-re,meg arra h spuri az orvos!
sajna ő ilyen.én meg alapbol kis okostojás vagyok,szal alap h felfigyeltem rá.megyünk is reggel dokihoz.de anuynak én nem szólok!megoldom magam.
sápadt, mert haszontalan dolgokat esztek
ennek csak orvossal tudtok utánajárni, itt több ötlet nem lesz
Ha anyukád nem látja be, hogy 2 hét alatt 10 kilós hízás és puffadt has nem normális dolog, akkor baj van
igen,sokat sír emiatt.meg azért h ennei kell folyotn de ugy nem is kíván semmit de nem érzi jol magét.és ha mellettem fekszik hallom ahogy korog a gyomra.akár fél órával evés után is.és sápadt.
sütit azt igen,de azt én is,de nincs candidám.édes szájúak voltunk mindig is,ezt nem ennek tudnám be.
őt is zavarja a haspuffadás és hízás?
de van csak meg van ijedve most mindentől.nem az a facebookos 12éves fajta,hanem ilyen félénk nagyon és ettől is megijedt.
kefétek nincs?
azért 12 évesen már kéne tudnia kezelnie ezt a problémát... mindegy, eltértünk a tárgytól
na úgy értem hiába huzza fél orán át a wc-t a nyoma ott marad a wc csészén.erre értem.
a wc csészére ragad mindig aztán ő kis 12éves létére engem kér meg h mossam le a wc-t mert ottmarad a széklete.fényes igen.
mit kell neked helyette lemosnod????????
a zsíros széklet fénylő, csillogó és általában nem hagy nyomot a wc-csészén, mert zsíros
ez jelenti azt h zsiros?mert minidg engem kérmeg mossam le!
én is leginkább candidára gondolok, főleg akkor, ha a tésztákat, kenyeret, sütiket , cukros dolgokat kívánja leginkább
Lehet hogy mégis lisztérzékenység lesz. A 24. hozzászólás alapján gondolom. Lisztérzékenységnél zsíros a széklet.
Mindenképp ki kell vizsgálni!
akkor lehet szerencsétlen Candidás??jesszusom abba a diétába bele fog halni...pff
Ez egy ördögi kör.
Azért fáj a gyomra, mert sokat és olyan szilárdakat eszik, aminek a megemésztése több savat igényel. Így persze folyton sok termelődik, ami egy idő után marja a gyomrot is.
Nekem októberben elmagyarázta a körzeti, mert begörcsölt a gyomrom. Szerencsére csak reflux diétát írt elő és gyógyszert, de komolyabb probléma is lehetett volna (gyomorfekély, hasnyálmirigy gyulladás - állítólag).
Hát, ezek szerint sok mindent írnak. Akiket ismerek és papírjuk is van a candidáról, kivétel nélkül mind híztak. Ennyit a netről. :-(
a hasmenés az nagyon megvan neki!és rajta marad a wc csészén nehéz leöblíteni.bocsi h leirom igy nyiltan!
attól is lehet ennyire éhes?én is olvasgattam róla d ott nem irják az éhséget!
További ajánlott fórumok: