Ez így rendben van? (beszélgetés)
szegényke vagyok mint a templom egere...-))
Ezt a személyzettel beszéld meg. 😄
Miattam nem kell 40 métert merülnöd, elég ha elutalod az értékét :D
majd hagyunk Pulcsisnak pár gyöngyöt hálából a konyha kredencén..-))
Majd a hal szagot tessék kiszellőztetni :D
Ok...mit nekem4negyven0 méter merülés szabad tüdővel és nyitott szemekkel?
Khmmm... Inkább igazgyöngyös kagylókat hozz. :P
jó...majd fogok Neked halacskát..-:DD
Persze Apu, viszlek magammal. :)
Te irtad hogy te nem dolgozol, es emiatt az o gyerekei nem szeretnek. Ami azert lassuk be ertheto ha egy 50-es pasi gyerekei azt latjak hogy az uj joval fiatalabb tars nem dolgozik, csak apu... foleg ha neked is vannak gyerekeid. Ez nem egyszeru eset, ha en lennek a gyerekek helyeben en sem ujjonganek...
Azzal en sem hogy ez igy jo. Ennek ellenere sokszor igy van, hogy ugy erzik azert mert ok keresnek, es adott esetben eltartjak a masikat mar ok iranyitanak. A nok meg sokszor hagyjak.
Az óceánban szeretnék pecázni.-)
Elviszed apádat magaddal?
Köszi, küldök zsét a rezsire.
Legyen!
Tessék:
🔑
Ha végeztél, kérem vissza :D
Ps.:
Szívesen! :D
Nem tart el!Hintát felszerelte,fát hasogatott meg ilyesmi......
Ezzel mondjuk picit sem értek egyet. Vagy tartsa el akár ideiglenesen is feltétel nélkül, vagy ha nem, az már nem szerelmi kapcsolat, hanem valami nagyon más...
:DDD
Azért csak gyere le a fődre"! :D
Ps.: Meghívsz a kaliforniai privát tengerpartos nyaralódba?
Nekem kulcs is elég. :)
Hat ha eltart, akkor tobbmindent el kell viselni, ez igy van.
Milliószor kiállt mellettem....
Az az igazság hogy mondatok igazságot is de szeretem és ő is szeret engem.Törődik velem/velün(nem anyagilag)
A mi kapcsolatunk nem egyszerű,én egyenlőre nem dolgozom mert a gyerekeimet nincs kire hagyni.Ezért viszont nem kedvelnek a gyerekei....
Mindig tudtam, hogy vagyok akkora sztár mint Johnny Depp :D
Az utolsó fogpiszkálót IS elperlem Tőled. :D
Most nem azért, de szerintem ha valakinek 50 évesen van egy 35 éves barátnője azt minimum a tenyerén kéne hordoznia, nem más nőkkel iszogatni nélküle. Durva hogy a nők mennyire megalkuvók...
Akkor lassan te is kifutsz az időből hogy egy olyat találj akit megérdemelnél. Ilyen esetekben sok nő azt hiszi, hogy ha ez a pasi nincs akkor senki se lesz. Emiatt aztán benne maradnak olyan kapcsolatban is ami egyébként nincs rendben. Aztán 45 évesen meg 55 évesen lehet siránkozni amikor a 15 év férfi és nő között egyre nagyobb különbség lesz. Most amíg még úgy érzi bírja más nőkkel "barátkozik" aztán nagypapa korára meg a nyakadon marad, csak ugye egy 45 éves nő még bőven fénykorában lehet, egy 60 éves pasi meg hát már inkább leszállóagban... Sajnos a 15 év idővel egyre érezhetően több és több lesz.
Egyébként gyereket szeretnél még? Mert az se mindegy ugye...
Így már értem: te vagy a bizonyíték az ő szemében, őneki, hogy az a bizonyos kapuzárási pánik nála még nem esedékes. Ha egy 50-es férfi a 35 évest tudhatja maga mellett, az őnála nem más, mint bizonyíték arra, hogy még ereje teljében van.
A barátja előtt viszont nem akart veled dicsekedni. És a közös barátnő, az valóban közös, vagy kinek a barátnője???
Gondold át a kapcsolatot, ülj le vele beszélni, de ne erről az esetről, hanem arról, hogyan tervezi a jövőt?
Átirányítalak az ügyvédemhez :D
Hát igen... sokmindent elvisenek az emberek... Én biztos hogy jóval idősebb vagyok nálad és azt tanultam-tapasztaltam meg hogy nem éri meg. Nem szabad az elején olyan kompromisszumokat kötni, amikkel nem tudnál egy egész életen át együtt élni, mert csak rosszabb lesz. Képzeld el magad 3 gyerekkel otthon miközben apu más nőkkel iszogat. Ha nem zavarna akkor maradjon így. De azt ne várd hogy felnőtt ember alapjaiban megváltozik.
További ajánlott fórumok: