Ez a postás gonoszsága? (tudásbázis)
Ugyanaz a kézírás?!
Nálunk mindent a nagy postán kell átvenni, pedig lenne két posta is közelebb.
A postát nem értem, mert 2 értesítőt kaptam, mindkettő ajánlott levél.
Az egyik értesítő ide szól a postára, a másik a főpostára.
Kerületen belül oda passzolja, ahová akarja?!
Ha pl. valamilyen online "boltból" vásárolsz,akkor kérheted postán maradó csomagként. Ilyenkor a te neved de a választott posta címe kerül rá. Személyivel átveheted.
Ha nem javul a helyzet,akkor ez is megoldás lehet.
Velünk is volt ilyen. egyszer az ablakból végignéztem a műveletet és utána szaladtam. Azóta becsenget. :D
Az,hogy később hová kell menni a csomagért,az szerintem nem rajta múlik. De az értesítő be(nem)dobása az igen.
Vannak olyan postasok, akik megakarjak sporolni a km-t, viszont en is szoltam a mi "kedves" postasunk fonokenek, azota hozza a csomagokat, kuldemenyeket. Egyreszt lusta volt lepcsozni, masreszt varta a jattot...
A masik posta miatt telefonalj oda, ha korzetileg oda tartozol, nem szoktak mashol tarolni, ezt nem ertem.
Egyébként van olyan, hogy postai körzet?
És ki dönti el, hogy hol vehetem át a küldeményemet?
A mi postásunk ugyanezt csinálta.
Nem csengetett, csak bedobta az értesítőt.
Addig amíg be nem mentünk a postára, ahol közölték, hogyha panaszt teszünk ellene, akkor ki is rúgják, mert nem mi vagyunk az elsők.
Pedig azt nem is említettük hogy állandóan cefreszaga van, és cigarettázik a lépcsőházban, ami tilos.
Na szóval nem tettünk panaszt ellene, mert nem akartuk hogy kirúgják, de azóta ha nem veszem fel a kaputelefont, feljön az ajtóhoz és ott csenget :D
Rendszeresen kapok csomagot, levelet! Általában otthon is vagyok, de a postás előszeretettel hagyja itt az értesítőt! (nem csenget, fel sem jön)
Eddig a csomagokat a tőlünk 2 percre lévő postán átvettem, de a mai értesítőn már más posta szerepel. 6km-re van tőlem! Ez, hogy lehet!?
Mindez az után, hogy lecsesztem a postást, mert nem nézi hol vagyok, csak bedobja az értesítőt!
További ajánlott fórumok:
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Emberi gonoszság
- Az ajánlott levelet mikor dobhatja be a postás csak úgy a postaládába, és mikor kell aláíratnia, hogy átvettem?
- Borravaló a postásnak
- Ajánlva feladott levelet csak simán bedob a ládába a postás, nem kell aláírni?
- Mikor hozza a postás a családi pótlékot ebben a hónapban?