Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Ez a kincsvadászos műsor kedvet csinál hozzá, hogy... fórum

Ez a kincsvadászos műsor kedvet csinál hozzá, hogy... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

29. libikóka (válaszként erre: 27. - Levarosbukta)
febr. 17. 18:23
Erre nem is gondoltam,,lehet.Baromi sok tud lenni:))
febr. 17. 14:19
Jó,de sokszor van ismétlés
27. levarosbukta (válaszként erre: 9. - Libikóka)
febr. 17. 14:17
Pedig nem lenne rossz, csak az az idióta Tilla ne lenne ott. Szegény Kelen Anna néha csak a szemeit forgatja mekkora blődségeket hord össze. Szerencsétlen Balázst is állandóan tapperolja, én már biztos bemostam volna neki ezért. Fogdossa a tárgyakat, belevág a többiek szavába. Tülekszik, nem veszi észre magát. Szörnyű.
26. 7454c77428 (válaszként erre: 22. - Libikóka)
febr. 17. 14:06
a nagyapámnak a búsuló juhász.tömegtermék.
25. 7454c77428 (válaszként erre: 22. - Libikóka)
febr. 17. 14:05
a nagyanyámat biztos átverték.volt egy szép kovácsolt csillárja,,aztán adtak érte egy ócska lámpabúrát.
febr. 17. 13:47
Sok idősebb ember megy úgy be ebbe a műsorba, hogy "a gyerekeimnek már nem kell...". Majd 10-20 év múlva a gyerekek is értékelnék ezeket a tárgyakat, vagy az anyagi értéküket, csak akkor már késő lesz.
23. liliom10 (válaszként erre: 17. - Globus)
febr. 13. 11:49
Köszi ! Nem erre gondoltam. Volt egy másik is.
22. libikóka (válaszként erre: 17. - Globus)
febr. 13. 09:33

Értékesek,viszont nem tudom elképzelni a helyet ahol ez mutat.Persze biztos van,,nekem kifejezetten nyomasztó a színe.

A nagynénémnek van egy nagyméretű Déryné porcelánja,,tudja hogy nem kellene,,már szállóige lett ha valamit hülyülünk, hogy: Már csomagolom neked a Dérynét:D

Pedig értékes,,majd valami lesz vele.

febr. 13. 09:15

Nem holmi kacatok megőrzésére gondoltam. 🙂

A kacatoktól való megszabadulás természetes. De nem minden régi dolog kacat. Sőt! Na, én ilyenekre gondoltam, nem értéktelen vacakok felhalmozására.

20. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 17. - Globus)
febr. 13. 09:08
Én egyébként nem tudom, milyen környezetben mutatnak jól ezek a zöld tárgyak. Fel nem fogható számomra a színe. Csak úgy tudom elképzelni, ha egyébként semleges színvilágban több van belőlük.
febr. 13. 09:07

Sok tárgyat meg lehetett volna őrizni - gondoljuk. De az nem egyszerű dolog. Megfelelően is kell őket tárolni, hely kell nekik, védelem. Az ember költözik, kisebbe-nagyobba-másba, leszanál dolgokat, tisztítja az életét dolgoktól, emlékektől. Ez a normális működés, nem az őrizgetés.

Ha könnyű lenne épségben megőrizni a régi dolgokat, sok lenne belőlük és máris nem is lennének értékesek.

febr. 13. 08:58

Persze, tudom, hogy nem lekicsinylő értelemben gondoltad.

Bizony, több olyan tárgyról derült már ki ebben a műsorban is, hogy többet ér, mint amire a gazdája gondolt.

Aztán van olyan is, amikor túlértékelik a licitre szánt tárgyaikat - ezekből van több.

Inkább nem gondolok bele, mit veszítettem azzal, hogy tán felelőtlenül "megszabadultam" néhány olyan tárgytól, ami ma sokat érne.

17. globus (válaszként erre: 11. - Liliom10)
febr. 12. 16:21

Ez volt:

[link]

Sajnos enyémen volt kis sérülés, ragasztották.

febr. 12. 16:06

Ők szokták ezt mondani, nem pejoratívan gondoltam.

Ugyanígy vagyok. Biztosan volt már több értékes tárgy a birtokomban. Úgy értem, aminek MA már lenne értéke, de amikor elkótyavetyéltem, akkor nem sok volt. Sőt, olyan is lehet, aminek akkor is volt, ki tudja?

febr. 12. 14:32

"csupán néprajzi..." - Csupán? Lehet, hogy kincset ér a maga nemében.

Annyi tárgy kelt már el, ami az általad felsorolt kategóriák egyikébe sem volt sorolható. A néprajz legalább érdekes.

Ha belegondolok, biztosan sok tárgyat kótyavetyéltem el, ami ma esetleg sokat érne. Legtöbbről azt sem tudom, hova, kihez került.

febr. 12. 14:27
Nekem azért tetszik ez a műsor, mert jól válogatták össze a szereplőket. Nagyon szimpatikus és intelligens emberek vannak benne, mégsem unalmas egyik sem, mindegyik más-más egyéniség. Eleinte úgy éreztem, hogy Tilla nem kéne bele, de már másképp gondolom, üde színfolt néha.
13. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - Myra)
febr. 12. 14:26

Még nem jutottam oda. De valószínűleg, amit találok, a műsorból szerzett információk szerint

- nem antik

- nem ónémet

- nem eozin

- nem gyűjtői tárgy

- nem képzőművészet

csupán néprajzi...

12. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Globus)
febr. 12. 14:25
Már én is tudom mi az eozin, szinte minden részbe jut egy.
11. liliom10 (válaszként erre: 5. - Globus)
febr. 12. 11:20
Csoda, hogy nem lett semmi baja !
10. Boch
febr. 12. 11:18
Ezt a müsort, a szakertelmet nagyon szeretem.
9. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 12. 07:37

Legyen szerencséd:)

A műsort valamiért nem kedvelem,,nem is tudom.

8. Myra
febr. 11. 22:26
És találtál valami érdekeset?
febr. 11. 22:25
Épp a következő műsor, A Kiképzés megy nálam a tévében. Bevonulni nem akar senki?😀
febr. 11. 22:21

Nézem, mert érdekel a befektetési oldala. Sokszor áron alul jutnak hozzá a kereskedők kincsekhez. Az eladók kedvezőbb árakat érhetnének el a neten.

Ha vásárolok/eladok több oldalon is utána nézek mi, hol, mennyi.

Hasznos műsor. Szórakoztatva tanít.

febr. 11. 20:52
Nem kellett volna kidobni a Zsolnay eozin vázát 😄
febr. 11. 20:03
Szeretem nézni.
3. liliom10 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 11. 19:40
Nekem nagyon tetszik a műsor !
febr. 11. 19:36
Engem bosszant, mert fikáznak. leértékelnek minden tárgyat..... amit megvesznek azt pedig hatalmas haszonnak adják tovább... ez is egy lehúzás.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook