Exdohányos traccsparty (Warj & Bellita) (beszélgetés)
Ápolásira is annyit adtak...
Amúgy félállásom elvileg lesz, azért akarok a versenyszférában dolgozni, hogy a 8 órás melóért normál fizut kapjak.
Hát igen, ez is egy megoldás, kapnál vagy 30 ezer forintot, éjjél meg gyerekkel együtt belőle.
Ja válaszoltam a prividre is.
Hát hulla vagyok, cigi változatlanul hétköznap napközben semmi este gyújtok rá, meg reggel egy szálat, hétvégén két nap egy doboz. De már nem is aggódom rajta igazából.
Pasi, a vallásossal levelezem azóta is, egyébként néhány levélváltást leszámítva semmi.
De mostanság meghalni sincs időm, szóval nem is izgatom magam a pasi ügyön, majd lesz valami, tudod, ha nem várod, akkor jön.
Tegnap is láttam tanári munkát a debrecen.hu oldalon, de nem emlékszem milyen szak (szerintem nem olyan mint a tiéd, de azért nézzél rá esetleg).
Akkor biztos MC-n is dobogósok lesznek! :)
Veled mizujs? Cigi? Pasik?
Bekem már kezd elegem lenni abból, h. nincs meló :S
Valószínűleg! :)
Mondjuk néha-néha belefér az "éjszakázás" szerintem:) Lesz vmi fellépése?
Én meg mostanában fél 11 körül már alszom, vagy legalábbis próbálkozom vele!
Semmi különös, csak bent leszek. Hétköznap, ha bent vagyok, mindig tiszta rohanás az egész, mert akkor igyekszem minél több dolgot elintézni minél rövidebb idő alatt :)
Az a baj, hogy így elmesélve uncsi, úgy, hogy benne vot az ember, úgy volt benne "izgalom" :P
Megyek enni, meg jéghokit nézni. Ezért "jó", ha munkanélküli az ember. Azt csinál, amit csak akar, kivéve, ha pénz is kell hozzá:P
Ezt értem de azt írtad kívül-belül :-)))), azért kérdeztem hogy érted.
Tényleg olvastam a bicaj ügyet, örülök hogy meglett