Alkalmaztuk egyébként az általatok leírt útvonalakat, nagyon sziszifuszi munka, de végülis eléggé pofás lett, úgy hogy mégegyszer köszönöm szépen Mindenkinek!:))
Köszönöm szépen a segítséget, közben élőben is kértem véleményt, ketten neki is ugrottunk, de így sem fért el, végül is két lapra osztottuk el a 14 adatot :)
Fekvőbe raktam, beírtkáltam vízszintesen a 14 adatot, de kilóg és hiába húzgálom jobbra-balra, ráadásul van amihez több tér kellene... jaj, de utálom ezt a programot!
Excellben kéne összehoznom egy táblázatot, 14 oszloppal és akárhány sorral, az oszlop a lényeg. Azonban nem tudom megcsinálni, mert nem fér ki! Hiába húzogatom, úgy sem. Ráadásul táblázatba kéne rendezni (a Wordben simán beszúrtam egy táblázatot, de sajna ott sem fért ki) a főnököm kéri :( szóval gondban vagyok. Kérek szépen segítséget!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.