Ex mérlegképes könyvelő tanulók, segítenétek?! (tudásbázis kérdés)
6. 3312f98057
2010. jún. 24. 10:38
Sziasztok!
Nekem az Ellenőrzés szóbeli könyv kéne, ha esetleg megvan valakinek... az ami a "C" típusú rendszerben használatos. Előre is köszi, ha valaki eladná :)
5. Norchy (válaszként erre: 4. - 7ac3ef7d1d)
2010. máj. 26. 21:22
Budapesten laksz?
nem ígérem, hogy megvan, de előkeresem, és kölcsön adom, csak kapjam is vissza :)
írj privit, ha esetleg érdekel -
mellesleg én ki se nyitottam a könyvet, az előző évek vizsgafeladatait néztem át, abból gyártottam puskát, meg az órai anyagot vittem magammal - lekicsinyítve :)
4. 7ac3ef7d1d
2010. máj. 26. 20:01
Ha előbb eszembe jutott volna, akkor tudtam volna csinálni. De most már csak egy alkalommal találkozunk velük vizsga előtt. Eddig minden vizsgára sikerült felkészülnöm internetes anyaggal, fölösleges pénzkidobás volt megvenni a könyveket, azt hittem most is menni fog... Erre, tessék, ráfáztam. :S
3. Norchy (válaszként erre: 2. - 7ac3ef7d1d)
2010. máj. 26. 19:54
szia,
nem tudsz csoporttársadéról másolatot csinálni?
2. 7ac3ef7d1d
2010. máj. 26. 19:47
Sürgősen szükségem lenne számvitelszervezés könyvre. Nincs véletlenül valakinek elfekvőbe otthon?? Átvenném...
1. 7ac3ef7d1d
2010. máj. 26. 19:46
Ex mérlegképes könyvelő tanulók, segítsetek!!!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- A mérlegképes könyvelői végzettség elvégzése (és használása) után milyen további kötelezettségekkel jár?
- Pénzügyi számviteli ügyintéző + mérlegképes könyvelő
- Vállalkozási mérlegképes könyvelő képzés Vs. TB bérügyintéző képzés
- A Pallas70 mérlegképes könyvelői képzése
- 2016. februári mérlegképes könyvelő komplex számvitel vizsga az új változások szerint lesz, vagy itt még nem kérik?
- Változott/változik a mérlegképes könyvelő képzés? Mik a feltételei?