Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Évkezdés táblázat gyerekeknek fórum

Évkezdés táblázat gyerekeknek (beszélgetős fórum)

16. Evalan
2022. aug. 31. 15:40
Nagyon szépen köszönöm a kedves hozzászólásokat:) Igen sajnos nem mindenki ért mindenhez nekem sajnos az excel valamiért sosem ment de igyekszem megtanulni. Igazából mikor ezen a fórumon kérdezek akkor sokszor nem is magamnak szoktam pl. most ez a táblázat sem nekem kellett csak valakinek szerettem volna segíteni vagy inkább megcsinálni neki (mert amúgy el van úszva és ebben legalább szerettem volna segíteni) Sokat nézelődöm a neten is pl receptek kapcsán mikor vendégségbe megyünk vagy jönnek hozzánk és vannak olyanok akik nem mindent ehetnek és mivel a neten rengeteg recept van tudom, hogy lehet keresgélni csak ide is felírok a biztonság kedvéért mert biztos vannak itt olyanok akiknek már bevált ez és ez a recept és nem volt tőle bajuk stb. Köszönöm aki segített és segít és minden jót kívánok én is Nektek:))
15. birebora (válaszként erre: 4. - Evalan)
2022. aug. 30. 15:07

Szia!

Nem ciki. Te meg jobban értesz máshoz. Nem mindenki érthet mindenhez és nem is kell.

A rosszindulatú megjegyzéseket pedig sz.rd le. Tudod mindig vannak kéretlen megmondóemberek akik azt hiszik, hogy ők tudják a tutit és bárki is kiváncsi a megjegyzésükre. Többnyire ők unatkoznak vagy olyan sivár semmi életük van, hogy az egyetlen örömforrásuk ha a másikba belerúghatnak.

Sok sikert a táblázat készitéshez:)

14. Idhikai (válaszként erre: 13. - Banános Zselé)
2022. aug. 30. 14:57
Számítógépen (pl. word) keresi, vidámat.... simán nyomtatható. :) Mivel nem tűnik számítógépgurunak, így éreztem, peeeersze bármi lehet.
13. Banános Zselé (válaszként erre: 12. - Idhikai)
2022. aug. 30. 11:52
kézzel nem lehet, ha számítógépen akarja
12. Idhikai (válaszként erre: 1. - Evalan)
2022. aug. 30. 11:22
Számítógépen vagy kézzel szeretnéd kitölteni?
11. Banános Zselé (válaszként erre: 9. - Evalan)
2022. aug. 30. 07:24
igen nem igazán segítőkészek az emberek
10. 94a06e9696 (válaszként erre: 4. - Evalan)
2022. aug. 29. 22:05
Dehogy, egyáltalán nem ciki. Nem tudom, hogy hány éves vagy, de a neten tényleg jó oktató videók vannak, hogy meg tudd csinálni. Ahhoz is lehet képeket / animációkat beszúrni. Igazából a táblázatok nagy része excel alapú, mert az tényleg bármikor bővíthető, szerkeszthető.
9. Evalan (válaszként erre: 8. - Papája)
2022. aug. 29. 21:08
Nem rögtön szoktam ide írni csak jó pár hét keresgélés után vagy ha nem jutok dűlőre de általában mindig megcsinálom egyedül. Csak van talonban ez a fórum is hátha innen is jönnek jó ötletek ez nem értem miért baj. Én meg azt vettem észre hogy bárkinek a fórumán mindig vannak rosszindulatú hozzászólók akik nem bírják ki hogy ne írjanak oda valamit ami nem a fórumnyitó kérdéséhez kapcsolódik. Ezt sose értettem
8. papája (válaszként erre: 1. - Evalan)
2022. aug. 29. 20:30

Most látom Evalan, hogy te jellemzően mástól várod a megoldást.

Lehetnél önállóbb is!

7. papája (válaszként erre: 4. - Evalan)
2022. aug. 29. 20:24

... ha túl nagyok az igényeid, akkor itt az ideje, hogy megtanulj excel táblázatit készíteni...

Hidd el, jobb mint a word !

A szülőkről infók ? Hajaj...

2022. aug. 29. 20:20

A wordbe is szúrkálhatsz be táblázat elemeket az adatoknak, aztán képeket.

De van ehhez adatkezelési engedélyed a szülőktől?

5. Amaunet (válaszként erre: 4. - Evalan)
2022. aug. 29. 20:18

A legjobb erre az excel. Táblázatkezelésre táblázatkezelő a megoldás.:)

Nézz meg néhány oktató videót és fedezd fel a szépségeit!

Vidámmá is teheted a színezéssel, szúrhatsz be képeket, rajzolhatsz is benne. Elég nagy szabadságot ad ahhoz, hogy mindenki a saját ízlésére csinosítgassa.

4. Evalan (válaszként erre: 3. - 94a06e9696)
2022. aug. 29. 19:56
sajnos nem nagyon értek hozzá tudom ciki:( meg valami jobbat vidámabbat szerettem volna amibe jó beleírni de lehet túl nagyok az igényeim :)))
3. 94a06e9696 (válaszként erre: 1. - Evalan)
2022. aug. 29. 19:34
Egy sima excel táblázat miért nem jó erre?
2. Evalan (válaszként erre: 1. - Evalan)
2022. aug. 29. 19:12
vagy valami olyan program ahova ezeket az adatokat be lehetne írni és után még lehessen hozzáírni infókat a későbbiekben:)
2022. aug. 29. 18:51

Sziasztok!

Tudnátok segíteni, hogy a neten hol találok olyan táblázat mintákat (word vagy más egyszerűbb, jól átlátható) mint ahogy van sokféle önéletrajzminta is a neten, amibe a gyerekek iskolai adatait szépen lehet vezetni? (neve, adatai, gyógyszerei, szülőkről infók stb)

Köszönöm előre is

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook