Nagyon szépen köszönöm a kedves hozzászólásokat:) Igen sajnos nem mindenki ért mindenhez nekem sajnos az excel valamiért sosem ment de igyekszem megtanulni. Igazából mikor ezen a fórumon kérdezek akkor sokszor nem is magamnak szoktam pl. most ez a táblázat sem nekem kellett csak valakinek szerettem volna segíteni vagy inkább megcsinálni neki (mert amúgy el van úszva és ebben legalább szerettem volna segíteni) Sokat nézelődöm a neten is pl receptek kapcsán mikor vendégségbe megyünk vagy jönnek hozzánk és vannak olyanok akik nem mindent ehetnek és mivel a neten rengeteg recept van tudom, hogy lehet keresgélni csak ide is felírok a biztonság kedvéért mert biztos vannak itt olyanok akiknek már bevált ez és ez a recept és nem volt tőle bajuk stb. Köszönöm aki segített és segít és minden jót kívánok én is Nektek:))
Nem ciki. Te meg jobban értesz máshoz. Nem mindenki érthet mindenhez és nem is kell.
A rosszindulatú megjegyzéseket pedig sz.rd le. Tudod mindig vannak kéretlen megmondóemberek akik azt hiszik, hogy ők tudják a tutit és bárki is kiváncsi a megjegyzésükre. Többnyire ők unatkoznak vagy olyan sivár semmi életük van, hogy az egyetlen örömforrásuk ha a másikba belerúghatnak.
Dehogy, egyáltalán nem ciki. Nem tudom, hogy hány éves vagy, de a neten tényleg jó oktató videók vannak, hogy meg tudd csinálni. Ahhoz is lehet képeket / animációkat beszúrni. Igazából a táblázatok nagy része excel alapú, mert az tényleg bármikor bővíthető, szerkeszthető.
Nem rögtön szoktam ide írni csak jó pár hét keresgélés után vagy ha nem jutok dűlőre de általában mindig megcsinálom egyedül. Csak van talonban ez a fórum is hátha innen is jönnek jó ötletek ez nem értem miért baj. Én meg azt vettem észre hogy bárkinek a fórumán mindig vannak rosszindulatú hozzászólók akik nem bírják ki hogy ne írjanak oda valamit ami nem a fórumnyitó kérdéséhez kapcsolódik. Ezt sose értettem
A legjobb erre az excel. Táblázatkezelésre táblázatkezelő a megoldás.:)
Nézz meg néhány oktató videót és fedezd fel a szépségeit!
Vidámmá is teheted a színezéssel, szúrhatsz be képeket, rajzolhatsz is benne. Elég nagy szabadságot ad ahhoz, hogy mindenki a saját ízlésére csinosítgassa.
Tudnátok segíteni, hogy a neten hol találok olyan táblázat mintákat (word vagy más egyszerűbb, jól átlátható) mint ahogy van sokféle önéletrajzminta is a neten, amibe a gyerekek iskolai adatait szépen lehet vezetni? (neve, adatai, gyógyszerei, szülőkről infók stb)