Étvágytalanság idegi alapon. Ellene valamit? (beszélgetős fórum)
Nekem is volt ilyen munkahelyem....6-7 kilóm bánta, aludni is nehezen ment...mikor már utáltam magam, hogy a szeretteimmel sem tudok türelmes lenni, na akkor mondtam fel. Azóta helyreállt a lelki békém, bár a kilóimat lassan 6 év elteltével sem tudtam visszaszedni.
Ha a munkahelyi gond, próbáld megoldani, rendezni a fennálló feszültséget, na nem megy, lépj tovább.
Találj valami hobbit vagy bármit, ami kikapcsol, ami megnyugtat, sportolj-olvass-varrj...bármi, csak segítsen!
Engem a sütés mentett meg, hogy bírjam a napokat.
Egy ideig nekem is volt hasonló, sőt azt vettem észre, hogy hétfő reggel görcsbe áll a gyomron, és csak péntek este múlt el. Szombat vasárnap tudtam csak egy kicsit többet enni, egyébként nálam is, ahogyan írod.
Rájöttem, hogy vagy munkahelyet váltok, vagy totál idegroncs leszek gyomorfekéllyel és ki tudja még mi egyebekkel.
Munkahelyet váltottam, utána kezdett vissza állni az étvágyam, megszűnt a gyomorgörcs...
Próbálj meg rájönni, mi okozza, mitől görcsölsz, mióta van ez, talán kiderül, hogy mi okozza???
Hetek óta étvágytalanság gyötör.
Csak este tudok enni, mikor végeztem a napommal. 7-8 után. Délben ha leülök ebédelni pár falat csúszik csak le, utána hányingerem lesz és megundorodom az evéstől. Ráadásul egyre finnyásabb leszek. Régen szerettem a húsokat, míg ma már rájuk sem bírok nézni. Lassan csak az édes dolgokat kívánom.
Az este ez alól kivétel. Akkor jöhet bármi.
Nagyon félek, hogy le fogok fogyni, így sem vagyok kövér. (177cm, 59kg)
További ajánlott fórumok:
- Mivel csökkenthetem a lábizzadást? (Nem a cipő az oka, hanem idegi alapon van, de nagyon zavar!)
- Szerintetek mi a különbség étvágytalanság és undor között?
- 3 éves kislányom nem akar enni alig eszik valamit teát viszont rengeteget levest néha megeszi .Mitől lehet étvágytalan, miért nem eszik?
- Antibiotikumos kezelés után elégge étvágytalan lett a lányom.Milyen étvágygerjesztőt használjak neki?
- Ha jön a foga a babának, akkor lehet étvágytalan?
- Süketség idegi alapon, a fülnek nincs baja, ismertek olyat, aki visszakapta a hallását?