Antibiotikumos kezelés után elégge étvágytalan lett a lányom.Milyen étvágygerjesztőt használjak neki? (tudásbázis)
Nekünk a gyermekorvos a Laktív Acut ampullát javasolta, ez ugyanolyan készítmény, mint a Normaflore is, de több benne a B vitamin. Ha hányásos megbetegedése van, ezért akkor is nagyon hasznos, és az étvágygerjesztő hatása is hatékonyabb.
A betegség elejétől kezdve szoktam a lányomnak adni, akkor is, ha nem kap antibiotikumot, mert kipucolja a szervezetét. (2éves, fél ampulla reggel, nagyon finom íze van, alig várja, hogy megihassa, hasmenés-szerű székletet okoz, de nem a gyakoriságát, csak az állagát tekintve.)
az antibiotikum tönkreteszi a bélflórát és azt ajánlatos pótolni.
Normaflore -t póbáljátok meg pár nap múlva rendeződik.
AVENA STAVIA 9CH 2×5 golyót elszopogatni vagy vízben oldva(kicsikéknél)megitatni!
ALFALFA 9ch ugyanez a felállás!2ú5 golyó
Homeopátiás szerek és nem károsítják tovább a gyomrot...............ajánlom még a Normaflór-t ami segíti a bélbacik visszaállását!
Szerintem nem kéne rögtön mesterséges bogyókkal tömni, elég volt szegénynek az antibiotikum.
A bélflóráját építsd vissza és pótold az emiatt elveszített vitaminokat magától megjön az étvágya.
Szerintem csak egyszerűen azért étvágytalan mert beteg volt :))
Én még mindig a béres cseppet javaslom, és mellé van a cebionnak egy multivitamin szirupja.Sok b vitaminnal.
Azért étvágytalan,mert nem jó a bélflórája?
Kapott Normaflort,bár lehet keveset.
További ajánlott fórumok:
- Tapasztalatok az "új" éhségcsökkentőről! Használja valaki a Hoodia spray-t?
- Szemölcs ellen mit használjak?
- Melyik lisztet használjátok?
- Mire használjak tojásfehérjét, ha megmaradt?
- Ha csípőről szeretnék fogyni a legjobban (legtöbbet) akkor a hullahopp karika használni fog? Mennyit használjam naponta?
- Canestent az antibiotikum utolsó egy-két napján használjam, vagy majd ha befejeztem?