Ettől még lehetek babás? (beszélgetés)
Igen, gondoltam, de azért rakerdeztem. :) Múlt hónapban nem terveztük, de azért bennem volt a kisördög.
Ez egy erős negatív.Sajnálom!
Sziasztok! Felraktam az albumomba 1 terhességi tesztrol 2 képet. Nagyon halványan, de rózsaszín, csak nem ott, ahol kéne... Elazhatott a kontroll csík?
Hát tegnap este megszult a sógornom... :)
Hát amennyit vajudott a kis csöppséggel, megijedtem... :) Mármint úgy értve,hogy nem erőltetem a baba dolgot majd jön ha szeretne. ;) először fel kell készülni lelkileg...:) nagyon szeretném már hogy nekem is legyen, főleg h láttam megszuletni a picilanyt.... :) de félek is emellett....:) de jó értelemben.... ;)
Remélem minél hamarabb összejön nekünk is a Baby :)
Nincs mit! :) Várjuk majd a fejleményeket! :) És reméljük minél előbb összejön a baba! :)
azért, mert ez a legegyszerűbb és leggyorsabb vizsgálat, amivel az egyik fél már le is van tudva.
Még mielőtt Téged cincálnak atomjaidra! :)
Ja, és kezdjétek a Párod vizsgálatával.
az ottani csapatot én is jó szívvel javaslom!
Köszönöm szépen hogy segítettek... :) :)
BlueJasmine neked külön köszönet a sok sok segítségért és támogatásért.... ;) Nagyon aranyos vagy. ;)
Szerintem is az alapos kivizsgálás az első... :( Nálad is,és a párodnál is. Kerettől függően lehet menni magánba,családtervezés. Én a genium-med-et nagyon tudom ajánlani... Mindenben profik. Ha pedig nincs erre keret,akkor a háziorvosod biztosan be tud utalni valahová. De vannak ilyen csoportok,ott tudnak segíteni mindenben! :)
addigra le is zajlik a menzeszed, elég akkor menned szerintem
Keddre meg kell lennie az eredmenyemnek.... :/ akkora vár vissza az orvosom....
én még nekifutnék az inzulinrezisztncia-vizsgálatnak, az elég fontos
csinálnak,ha sürgős, de én a helyedben megvárnám a végét
Cisztam volt... illetve lehet h van is meg....
Pajzsmirigy vizsgálaton minden rendben volt....
így h ma megjott csinálnak ultrahangot???
teljeskörű kivizsgálással kezdd
ciszta, inzulinrezisztencia, pajzsmirigy első körben
Mit tanacsoltok amúgy,a következő időszakban hogyan próbálkozzunk a babával? :)
Van olyan valami amivel esetleg segíthet abban hogy osszejojjon?? :)
Hát sajnos megjott... :'( :'( :'(
De akkor sem.vagyok nyugodt.... miért késett egy hetet,és miért fájt annyira a bal alhasam.... :( Menstruáció alatt csinálnak ultrahangot????? Mert lényegében a méhen kívüli terhesség miatt lett volna...
kezdj el szedni terhesvitamint, ha babára készültök! AZt előtte el kell kezdeni, nem csak akkor, mikor már kiderül.
Jó egészséget!
Nyugiii!!! Ne idegeskedj! Ha baba,akkor árt neki... :( Nem kell egyből a legrosszabbra gondolni... Mondom,nekem is soká mutatta ki a teszt... Habár én a legelején nem jártam sűrűn pisilni,az elvileg nem a hormonoktól van,hanem hogy a méh nyomja a hugyhólyagot,vagy később a baba... Tehát az nem feltétlen jel... Sima felfázástól meg nekem még sosem késett... De reméljük csak bújkáló babáról van szó! Majd írj,hogy mi volt!
voltam a háziorvosomnal és azonnal beutalt a
nőgyógyászati ambulanciara... azzal h lehet petefészek
gyulladás, petevezetek gyulladás, ciszta, vqgyok szimplán
méhen kívüli terhesség, ami miatt nem vagyok jól... vagy túl
korai terhesség.... nem nyugtatott meg.... :(
Ma megyek vissza a házi orvosomhoz... mert említettem neki is a dolgot.. meg h babát szeretnénk... mondta h csináljak egy tesztet, és ma menjek vissza hozzá.... mivel kesik baba is szóba jött, de az is mivel sokat járok pisilni h esetleg petefészek gyulladás vagy szimpla felfazas....
Hát reméljük,hogy baba miatt! Én csinálnék valami egyszerűt... Szerintem amit először mondtam az a dm one step vagy mi a neve... Ilyen zöld alapon egy sárga mosolygó arc van rajta... :)
Csak nem tudom ilyenkor mi van.... :(
Mert még.mindig nem jött meg... már egy hete kesik....
Clearblue tesztet csináltam.. ma reggeli vizeletbol.... nem volt az a nagyon nagyon erős de az a nagyon durván halvány sem....
nem tudom...
Milyen fajtát vettél? Ma csináltad? A kontroll csíknak erősnek kell lennie,azt elvileg semmi sem befolyásolja,csak az ha nem jó a teszt...
Negatív. Ráadásul a kontúr csík is sem olyan hú de erősen látszik... :/
háát akkor én is megcsináltam és jó negatív lett :D akinek később van peteérése,annak később mutatja ki a teszt... nekem jóval később mutatta,már épp mentem nőgyógyászhoz hogy bajom van,és indulás előtt még azért csináltam egy utolsót hogy biztos-e,hogy nem.. és hát de :D :) Szóval le is mondtam,azaz áttetettem későbbre az időpontot... :) de én se várnék ennyit az tuti... :)
Én anno aznap este!! meló után megcsináltam a tesztet amkior meg kellett volna jönnie,ott is volt a jó erős pozitív.
Várna ennyit az akinek 6 anyja van!
További ajánlott fórumok: