Ettetek már nyulat? Kinek ízlett és kinek nem? Milyen íze van? (tudásbázis)
Nagyon finom és legalább annyira egészséges is a nyúl hús. Ízében, állagában leginkább a csirkére hasonlít, de azért más. Sütve, pörköltnek elkészítve a legismertebb, de a gyengébb husi rántva is nagyon jó.
Nem olvastam végig a fórumot, így bocsi, ha olyat írtam amit már korábban más is leírt.
Finom mustarosan (tejszines-mustaros-hagymas szosz) es kaliforniai paprikaval olivabogyoval, kapribogyoval kis fokhagymaval bele:)
A mustarost azt osszevissza darabokkal szoktam fozni, a paprikasat csak a nyul combjabol. Sztem akkor finom ha jol szetfozi az ember, a husnak finoman el kell valnia a csonttol
Mi imádjuk a nyuszi husit. Anyósom tartja. Legtöbbször pörköltnek csinálom meg, vagy tejfölösen.
Anyósom vadasan szokta megsütni szalonnával tűzdelve.
Néha pedig vadnyulat is sikerül, az pedig még finomabb!
Az ízét én kicsit a csirke húsához tudnám hasonlítani.
Minden héten eszem gyerekkoromtól kezdve. Ebből csinálok levest, pörköltet, fokhagymásan sütve, mindenhogy finom.
Szerintem nem hasonlít a csirkéhez.
Én nem bírom megenni, olyan, mintha a macskámat enném meg.
Persze mondták már, ha nem tudnám mi az megenném, és próbáltak is már "átverni", hogy ez csirke... de szerintem egyáltalán nem hasonlít a külleme a csirkére:-)
Szervusztok!
56 évesen először vettem a piacon nyúlgerincet. A kacsasütőbe tettem be, ugyanugy fűzereztem, mintha kétlábú (szárnyas) lett volna. 200 fokra tettem 30 percre először, félidőben megfordítottam, aztán levettem a fedőt és grilleztem alul-felül úgyszintén 30 percet és azt is félidőben megfordítottam. Finom ropogos lett. Kicsit sok lett a fokhagyma, de így is ehető, puha lett. l dl vizet öntöttem hozzá. Ennyiért nem bontok fel egy üveggel, mert a többi megmaradt volna. Ti hogy csináljátok?
További ajánlott fórumok:
- Ti mit ettetek ma? Volt bűnözés?
- Mit ettetek ma? (diétázók)
- Csináltatom a fogam. Húznak és koronát tesznek fel. Ti mit ettetek ilyenkor?
- Csevegünk? Ettetek már Kinder szeletet? Házit.
- A Level diétában a fejes salátát megpároltátok vagy nyersen ettétek?
- Volt már valakinek vastagbéltükrözése? Mit ettetek előtte?