Eszkimók (beszélgetés)
Az eszkimóknál, ha vendég megy a házhoz, övé az asszony éjszakára. De a nő még előtte bekeni az arcát fókazsírral, hogy kívánatosabb legyen. A legnagyobb sértés visszautasítani.
A eszkimók aranyszabályát tudom még mondani: Kunyhó mögött sárga hóból nem eszünk!
a wikipediát nem szakértők szerkesztik, hanem bárki írhat bele bármit!
Rengeteg a rossz információ!
Eszkimók kapcsolódó keresései
eszkimók táplálkozása
eszkimók háza
eszkimók lakhelye
eszkimók kunyhója
eszkimók életkora
eszkimók története
eszkimók szokásai
eszkimók élőhelye
Élet a távoli északon Gyerekek az eszkimók ... - Dr. Kéri Katalin
kerikata.hu/publikaciok/text/!kek/eszkimok.pdf
Fájlformátum: PDF/Adobe Acrobat - Gyorsnézet
Az eszkimó népek Grönlandon, Észak-Kanadában, Alaszkában a Bering-szoros környékén és ... eredményezett az eszkimók gazdasági és szociális életében.
Eszkimók - Népek - Csodáink magazin - Hotdog.hu
www.hotdog.hu/csodaink/.../eszkimok-1 - Tárolt változat
2010. márc. 4. – Az eszkimók rokon nyelvű és kultúrájú népcsoportok tagjai, akik Kelet-Szibériától Alaszkán és Kanadá... / Cimkék: nép , népek , eszkimók ...
Az eszkimó nő felajánlkozik - Objektív - www.kiskegyed.hu
www.kiskegyed.hu/.../az-eszkimo-no-felaja... - Tárolt változat
2005. máj. 25. – Tudjuk az eszkimókról, hogy több mint húsz kifejezést használnak a hóra. Hogy nyakig beöltözve élik életüket, a Sarkkörön is túl. De azt vajon ...
Eszkimók a póluseltolódásról - YouTube
► 3:55► 3:55
www.youtube.com/watch?v...
2011. nov. 10. - 4 perc - Feltöltötte: sevaster1
A szkeptikusok talán nagyobb tiszteletet éreznek az öreg bölcs bennszülöttek iránt.
További videók erre: Eszkimók »
Az eszkimó hó | Urban Legends
www.urbanlegends.hu/2005/.../az-eszkimo-... - Tárolt változat
2005. jan. 28. – Az eszkimóknak többtucatnyi (egyes változatokban többszáz) szavuk van a hóra - olvashatjuk ezerfelé. Mi az igazság?
Hegyi pásztorok, eszkimók és Vegák | Dr. Hummel Zoltán, a ...
drhummel.hu/.../hegyi-pasztorok-eszkimok... - Tárolt változat
2011. aug. 17. – Mese a hegyi pásztorok, az eszkimók, és a Vegák bélflórájáról. Egyszerű kutatóként a vízben oldódódó rostok biofizikáját tanulmányoztam, ...
Eszkimók és indiánok | Sport - labdarúgás, kézilabda, vízilabda ...
www.delmagyar.hu/.../eszkimok.../229000... - Tárolt változat
2012. júl. 23. – Sukoró - Évek óta megrendezik a 9–13 éves korosztály számára az úgynevezett Eszkimó-Indián Játékokat, amelyen az EDF DÉMÁSZ-Szeged ...
Tényleg olyan sok szavuk van az eszkimóknak a - Nyelv és Tudomány
www.nyest.hu/.../tenyleg-olyan-sok-szava-... - Tárolt változat
2010. júl. 14. – nyest.hu - Nyelvtudomány - Egy városi legenda szerint az eszkimóknak sokkal több szavuk van a hóra, mint másoknak. Ez a legenda nem ...
Csókol-e az eszkimó? - Így szexel a világ - Life
www.life.hu/.../20110211-szex-es-parkapcs... - Tárolt változat
2011. febr. 11. – A szexről egyértelműen kijelenthetjük - földrajzi elhelyezkedéstől függetlenül -, hogy mindenki szereti csinálni kelettől nyugatig, északtól délig ...
Ezt mind a google adja ki.
Pedig, ha beütitek, még pdf formátumban is kiadja a kultúrájukat...
Mindenki a google-ban néz utána, még én is, és lám, egy csomó magyar nyelvű infó kijött ott...
én is kiváncsi vagyok, de nem tudok külföldiül, ezért magyar oldalt szeretnék, ha van ilyen.
Köszönöm :D