Eszetekbe jutott, ha gyereketek lesz valószínű ott lent kitágultok? (beszélgetés)
Eszembe, persze. De örülök majd, hogy összejön egy db gyerek gond nélkül, szóval valszeg nem ez fog érdekelni. :)
Az ido mulasaval a szovetek engednek annyit hogy szules nelkul is lehet harangozni odabenn ,rossz hir ugye?:-)senki nem lesz orokke fiatal,a punci is oregszik:-)
:))))))))) és elképzeltem...
Ha elég pénzt adsz a dokinak bevarr mindent! ;)
Én csak a harmadik után tágultam ki,mert tul nagy volt a feje,be is szorult,alíg bírták kinyomni belölem.Hárman feküdtek a hasamon a férjemmel együtt és a gyerek fején csak 3 éves korára tünt el a bemélyedés körbe a koponyáján,ahol beszorult.Mivel a férjem nagy méretekkel rendelkezik,egyáltalán nem lett gond,nekem viszont az eddig is minösegi szerelmeskedéseink még élvezetesebbek lettek.Mondjuk kellett kis idö,míg rendbejöttem,de azóta-és ez évekkel ezelött volt-mindig minden egyre jobb,holott azt gondolom mindig,hogy ezt már nem lehet fokozni.Tehát ezek után nem gondolom azt,hogy jaj de rossz lett,hogy kitágultam.A férjem sem gondolja azt.Engem az elnyújtott orgazmus,spriccelés,stb.tökéletesen kárpótol;)
Alkati kerdes. Van aki igen van aki nem es van akinel attol fugg hogy mikepp varrjak ossze. Ha valaki nincs megelegedve a maradando eredmennyel a babán kivul, manapsag mar esztétikai műtéttel korrigálhatók a hibák. Sok anya nem agyal ezen jo sokaig mert mas sokkal fontosabb dolga van es ha a baba mellett ő is pisil es kakil rendesen,az a lényeg.
Az első háromnál vágtak, varrtak. Az orvosom még hülyéskedett is, hogy ugyanolyan állapotban ad vissza, mint kapott. Ez igaz is volt, az első után még talán szűkebbnek is éreztem. De még a harmadik után sem éreztem változást a sebek gyógyulása után.
A negyedik gyereket nem nála szültem, ott mindenféle hókuszpókusz, meg gátvédelem volt. Csak a "bőrt" kellett utána varrni. Igenám, de biza sokkal tágabb maradtam..
Egyébként mit lehet tenni? Torna, intimtorna, a szexben új pózok kipróbálása..
Bár nálunk sohasem volt gond a testi változások tudomásul vétele, mi szeretjük, hogy telik az idő, és élvezzük, hogy már ezt is, meg azt is megéltük együtt..
AMúgy jó lenne ha a kérdésre válaszolnátok.
Képzeld köpködök, mégis szerencsés vagyok. Hogy van ez? Talán értem a kérdést? Felfogom, hogy egy újabb "troll"? Aki azóta se kommentel? Nagyon kiváncsi lehet.
Miért nem pasiktól kérdezed meg, hogy mit érez miután szült az asszony! Gondolom, erre lettél volna kíváncsi, nem arra, hogy mi mit érzünk.
Az erdélyi pedig azt, hogy "ottan lenn a lóvalagba"
:DDD Vagy azért hogy jól zárjon, és ha pénztárcaként használjuk ne hulljon ki az apró:)))
Már ahol, és már akit, Kicsit le vagy maradva, nem csoda.
Na neked nincsenek ilyen gondjaid. A humortalan fapina eredeti példánya vagy. 😁😝😄😂😂😂
A libapásztor azt mondja: ott lent ...
🏃 😨 😷 😂
Nem tudok telefonról írni, szóval vágnak meg varrnak
Atya ég! Mennyi hárpia egy rakáson!
Mi van, betalált a kérdés?
Mi van, ha fiatal, nem tudja és tényleg érdekli?
Igen ,tágul, ki jobban, ki kevésbé, aztán vá5nak meg összevarnak. Aki szerencsésebb, az újra elég szűk, áki nem , az meg itt köpköd.
Így utólag, ha újra csinálhatnám, csak császárral szülnék.
a megoldás erre a problémára sok-sok gumióvszer, akkor talán elég méretes lesz egy már szült nőnek a méreteid :P :DDD
Növeszd meg odalent, mert különben harangozni fogsz
Amúgy neked is szép napot.
Te tágultál már odalenn?
Jájjjj,neked biztos nagyon megszorította a fejed!De kérdezd meg az öcsédet,azt már nm szoríthatta annyira!XD
A vietnámi balzsam is segít rajta;
vagy egy fél kas méhecske.
Nem.
És ott tartják a BNV-t.
Azért ehhez a kérdés felvetéshez szükségeltetik néminemű pihent agy. De én még mindig azt gondolom amit a 19. hsz-ban írtam...sajnálatos ez:)
További ajánlott fórumok: