Eszement reklámszövegek (beszélgetés)
Az oreo kekszes reklámoktól falnak tudnék menni. Az elmúlt egy-két hétben mintha nem láttam volna, de nem rég mentek az Idelynes reklámok ("Lányok én vagyok a ti .... énetek"), na azoktól szó szerint a gyomrom forgott, még nőként is.
Ja meg a Dörmi reklám, ahol a végén felsorolják, hogy mik vannak benne (búza, tej meg mittomén még mi), nem is értem, ezek manapság nem igazán az egészséges ételek közé sorolt alapanyagok, ők meg még külön ki is emelik. Jó, hogy azt nem tették hozzá, hogy tele van cukorral. :)
Annyiszor mondtam már, hogy leülök egyszer a tv elé, és összeírom, hogy hány féle-fajta ilyen-olyan betegség-megelőző akármiket reklámoznak.... az eszem megáll. Ha mindet-mindet elkezdeném naponta beszedni, kb. egy hét után visznek a temetőbe!
Ezekkel a megelőző-cuccok reklámozásával szinte beledumálják az emberbe, hogy őneki arra valóban szüksége van/lesz rá! Egyenesen megtiltanám!
felejteni akarom azokat, nem itt olvasni
a megszakítás kontra óvszer reklámtól hányni tudnék
a másodikra:
ha online rendeled meg de a hozzá tartozó üzletben veszed át, nincs szállítási költség.
teszem azt szolgáltató webshopjában rendelek egy telefont és az üzletbe (nem magamhoz, házhoz) kérem a szállítást akkor ingyenes
Nem hiszem, hogy bajt csináltál volna. Majd kiderült, mennyien fognak hozzászólni.
Amúgy, alig van normális szövegű reklám, nekem sem tetszenek.
Ma itt a net-en nyomták az orrom alá:
"Meg fogsz halni, ha nem hagyod abba a dohányzást!"
Én már abbahagytam, ezek szerint örökké élni fogok?
Korábban többször lehetett olvasni:
"Üzletben történő átvétel esetén 0 Ft szállítási költséget számolunk fel!"
Hogy is van ez?
Néha-néha olyan hülye reklámokat lehet olvasni, látni, hogy sokszor égnek áll tőle a hajam, és nyomják-nyomják... nem tudom, hogy akik egyáltalán kitalálják, és akik rábólintanak, azoknak nem tűnik fel, hogy valami őrületes hülyeség???
Gondolom mások is találkoztak már sokszor felháborító, vagy röhejes, stb. stb. reklámokkal.
Gondoltam, hogy gyűjtsük őket egy csokorba.