Erzsébet üdülési kártya elnyerése esetén mennyi az önrész, amit be kell fizetnem? (tudásbázis)
Szia!
Balatonberénybe megyünk 1 hétre.Önellátó de nem baj, a párom kap szép kártyára cefetériát, abból tudunk ebédelni az éttermekben a reggelit meg az ebédet meg megoldjuk ,hideget veszünk a közértbe és kész. Mi Szemesre jártunk többször 3 és 4 gyerkőccel is, 1 éves sem volt a kicsi ott is önellátó volt ,de nem is volt baj, mert a párom és a nagy fiam nagyétkűek. :-)
Nektek sikerült? Ti hová mentek?
szia!
Nagyon szépen köszönöm a válaszod:)
Kata 1977 tőled kérdezném,ti hova mentek nyaralni?Hol sikerült foglalni?
Szia!
Kb 2 hét!
De van akinek hamarabb és van akinek később jött meg!
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy az önerőt befizettem akkor mikor várható az üdülési kártya?
Szia!
Közben válaszoltak az alapítványtól is,és leírták hol tudom megtalálni a válaszokat!Sikerült.Már tudom,hogy 14 éves korig 20000,felette 40000 ft-ért lehet csatlakozni,valamint az ellátásokat is megtaláltam.Azok szerintem sokkal jobbak,mint a tavalyiak.Mi a siófoki Erzsébet Hotelben voltunk tavaly.Azt hiszem,az idén is oda megyünk,mert tudjuk vinni a gyerekeket is.Mi is nagycsalád vagyunk,csak akkor megyünk,ha ők is tudnak jönni.A nagycsaládos pályázatot nem tudjuk beadni,mert mindketten leszázalékoltak vagyunk,így nincs jövedelem igazolásunk.Egyébként köszönöm segítséged!Paki
paki!
Sikerült?
Akkor hogyan tudtad megnézni,az időszakokat,amit írtál
vagy még tavalyról tudod?
MI még nem.
Március közepéig lehet,ma beszéltem velük,hogy csak március elején tudja kifizeti,azt mondák nem baj.
Igen az is fent van.
Ez már nincs összegszerüstíve.
Ha nyertél és befizetted az önrész akkor elküldöd hová szertél menni azt lefoglalod és nem kell pénzel bajlódni az üdülési alapítvány küldi el az összeget a szállónak vagy apartmannak.
Az üdülők listája is fent van.
Tény ,hogy régen egyszerűbb volt!
Szia!
Nem tudom ott mik a szabályok, de szerintem egy a nagy családoséval ,mi azt nyertük meg tegnap.
Van egy számlaszám otp-s ,arra kell befizetni vagy személyesen otp-be.
Az önrész fel van tüntetve.
Ha befizetted ,és már a szállást foglalod, akkor ott kell szólni, hogy hány plusz fő megy ,aki ugyan nem kapott üdülési jogot de megy,annak ott helyben ki kell fizetni az összeget.
A gyerekeknek más mint a felnőtteknek.
Van önellátó és teljes ellátással.
Mi 4 gyerekkel megyünk, így vaciláltuk,hogy 4 nap teljes ellátás vagy 8 nap önerővel, és inkább az utóbbi mellett döntöttünk!
Ha van még kérdésed írjál nyugodtan!!
Megkaptam az Erzsébet üdülési kártyát,vagyis elnyertem a pályázaton.Most kellene befizetni az önrészt,de a honlapon semmi közelebbit nem írnak róla.Annyit tudok,hogy fogyatékosként,kísérővel 7500 ft az önrész,de nem írják,mekkora az elnyert összeg.valamint az sem derül ki sehol hol-az üdülők listája ugyan fent van-mennyi időt,milyen ellátással lehet eltölteni,valamint ,hogy csatlakozhatnak-e családtagok-vagyis gyerekek,ugyanis van 4-és mennyiért.tavaly is nyertem a pályázaton,de akkor tudtam,hogy 60000 ft értékben nyertem,valamint a szálláshelyekről volt egy táblázat,ahol fel volt tüntetve,hol,hány napot,milyen ellátással tölthetek el ezért az összegért kísérőmmel együtt és az is,a gyerekek fejenként mennyiért csatlakozhatnak.
Tud segíteni valaki,mielőtt befizetem az önrészt,hogyan van ez az idén,mert az Üdülési alapítvány nem válaszol levelemre,amiben ezeket a dolgokat megkérdeztem.hallássérültként meg nem tudok nekik telefonálni.
További ajánlott fórumok:
- Családi pótlék helyett Erzsébet Utalvány?!
- Étkezési utalványok, Erzsébet-utalvány és Széchenyi Pihenő Kártya
- Használt már valaki mágiát egy másik ember szerelme elnyerésére? Sikerült? Aki ellenzi, vagy csak nem hisz benne NE írjon nagyon kérem!
- Főiskola, egyetem.. Fizetnem kell vagy nem?
- Erzsébet üdülési pályázaton nyert összeget hol tudom felhasználni?
- Erzsébet program üdülési utalvánnyal, csak az mehet akinek nevére szól az utalvány?