Erős alhasi görcsök szeretkezés miatt (beszélgetős fórum)
Szia Céda!
Nekem pé után van ilyen és rendszeresen. Családi dolog, tesómnak is szokott görcsölni a hasa, nekem is. A doki azt mondta mindkettőnknek, hogy ez lehet a szex utáni vérbőség miatt.
De priviben engem is érdekelne hogy a te orvosod mit mondott.
Na szia!
Mi újság? Voltál már dokihoz a problémával?
Ezek szerint ezt nem csak színlelitek. :D
Légy szíves vagy priviben vagy fórumban írd már meg, hogy mi okozhatja ezt, engemet is érdekelne.
Nem tudom, ehhez ennyire már nem értek.
De pl. ha férjem nekem is nagyon behatol, akkor nekem is fáj, de nekem abban a pillanatban nyilall belém, de utána el is múlik. Szerintem ez a "normális".
De kíváncsi vagyok, mit fog mondani neked a doki, ha majd ráérsz és eszedbe lesz, akkor írd már meg, ha publikus lesz.
Szerintem ebben az esetben (mélyrehatolás esetén) egy kis alhasi fájdalom még belefér. De ha annyira görcsös és fájdalmas, akkor az nem normális jelenség. Nekem is hátrahajló a méhem, de ilyen panaszaim szerencsére nincsenek.
Amikor csináljátok, nem érzed, hogy fáj, csak utána?
További ajánlott fórumok:
- Palástfű tea - Okozhat alhasi görcsöket?
- Terhességmegszakítás után meddig normális az enyhe barnás vérzés, és az alhasi görcsök?
- Alhasi görcsök. Mitől lehet?
- Nagyon erős alhasi görcsök, különösen jobb oldalon, nem bírok állni, ülni stb. Mitől lehet? Ciklusom 19.napján vagyok, ha ez számít valamit.
- Alhasi feszülés és közepes görcsök a terhesség 5-6. hetén
- Alhasi görcsök kora terhességben