Érdemes a miértet keresni egy "majdnem" kapcsolatnál? (beszélgetés)
Elég hamar kibújt a szög a zsákból: reggel egy olyan üzenet várt, hogy ha van kedvem elmehetnénk egyik este beülni valahova.
Csak azt nem tudom eldönteni, hogy tényleg ilyen pofátlan, vagy barátkozik. És beszélgetni akar.
Mint összeraktam a képet: dobott engem a randik után, mert lett neki másik nő. Aztán most szétmentek, és próbál közeledni-puhítani engem. Egyelőre csak egyszer találkoztunk egy társaságban, megkérdezte kimegyek-e vele a teraszra beszélgetni kettesben. Leráztam, hogy megyek haza mindjárt. De rendszeresen írogat azóta.
Tudok a sorok közt olvasni, de kíváncsi vagyok mit tervez, vagy merre akarja ezt a dolgot terelni.
Nem vagyok szerelmes. Dehogy! Talán kezdtem az lenni még eleinte, aztán dobott. De szerencsére még időben tette, nem estem bele.
Ha szívemre teszem a kezem, nem is vonzott. Csak jól éreztem magam vele emberileg. Inkább barátságot éreztem felé mint férfi iránti vonzalmat.
Hagytam leesni a témát, lezártam. Erre ma újra írt nekem. Mint aki újra nyitni akar felém. Azt írta: jó éjt, puszi.
Talonba akar rakni az a megérzésem.
Nem nős. Szóba sem jöhetne olyan. Viszont ismerkedős, laza, haverkodós, barátkozós.
Nem akartam, hogy pletykáljanak rólunk az a sok közös ismerős, hogy X és Y randiztak, ez meg az volt. A magánéletemet szeretem megtartani.
Én megkérdeztem volna a miértet? Ha ennyire foglalkoztat és bánt tudni akarnám az okát.
Nyilván neki nem voltál olyan fontos ezért tudott szó nélkül felszívódni. Szerintem kérdezz rá, aztán zárd le. Ez a pasas nem ér annyit, hogy rágódj rajta.
Nem.
A "majdnem" semmit sem ér.
Neked lenne csak fontos,h tisztán láss.
Engedd el...nem jó minden választ tudni.
Mégis mennyi idő volt ez? Hány találkozás? Szex volt?
Miért érezted, gondoltad, hogy ebből lehet valami? Talán mondta a pasi, hogy komolyan, hosszútávon tervez veled?
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Miért szakított meg velem minden kapcsolatot a "majdnem barátom"?
- Szerintetek ciki neten komoly kapcsolatot keresni?
- Melyik weboldalakon érdemes keresni magánlakások takarításával kapcsolatos munkát?