Érdekes jótanácsok a nagyszülőktől?! (beszélgetés)
Párom rokonainál volt:
Kifordított inget adott anyuka ( mai csirke ) a picire, mert akkor nem tudják szemmel verni, és az esti fürdető vizet a szobában hagyta, hogy ne vigye el a kicsi álmát. :)
Juj, hát szerencsére nálunk nem állt elő a nagymama ilyen ötletekkel:)
Egyedül azt szokta mondogatni, hogy ne lépjük át a babát, mert akkor nem fog nagyra nőni.
Meg ő a kaja terén "merészebb", adna olyasmit is, amit én még nem, de hát 3-at nevelt fel, egészségesek lettek, úgyhogy lehet, hogy igaza van.
Úristen!!!! :DDD
Anyósom naponta 20-szor kioktat mindenről, nagyon szeret beleszólni a Babám nevelésébe(néha annyira, hogy én csak béranyának érzem magam...), de ilyen sületlenségeket hál 'Istennek, Ő se mond :DDD
Húh :)
Babám még nincs, de anyukámmal már most szívesen elbeszélgetek a témáról.
Ő is mesélt vicces dolgokat, miket akartak anno ráerőltetni a nagyszülők.
De azt mondta, neki a kekszes dolog bejött :)
A kérdést ez a kis cikk adta, amin jót nevettem, és néhol magamra is ismertem benne....:)
Nálunk a szemmel verés és a tükörbe nézés meg volt...:)Nálatok, vagy valami egyéb jó tanács?:)
További ajánlott fórumok:
- Normális, ha egy nagyszülő... konkrétan nagypapa...
- Nyaralás nagyszülőkkel
- Mit szolnál ahoz, ha 3 éves szoba tiszta gyerekedre a nagyszülő csak azért ad éjelre pelenkát mert félti az ágyát?
- Természetes dolog, ha a gyerek rajong a nagyszülőkért és a szülőket elutasítja, ha velük van?
- Meddig mehet el egy nagyszülő? Mennyire van joga beleszólni a gyerek körüli dolgokba?
- Szerintetek igaz, hogy a nagyszülők nem tudják elrontani a jólnevelt gyermeket?