Epres krémes recept

Az Epres krémes hozzávalói:
8 db tojásból piskóta,
1 kg földieper,
vaníliakrém.


Az Epres krémes elkészítési módja:
8 tojásból a szokásos módon, nagy méretű, szögletes tepsiben piskótát sütünk. Rácsra borítva hagyjuk kihűlni. A földiepret megmossuk, megtisztítjuk, néhány szemet félreteszünk a díszítéshez, a többit felnegyedeljük. Elkészítjük a vaníliakrémet. Míg a krém hül, az epreket a piskóta tetejére rendezzük. Lenöntjük a kihűlt krémmel. Egy hosszú pengéjű kés segítségével egyenletesen szétterítjük rajta a krémet, majd a tetejét a félretett eperszemekkel és mentalevéllel díszítjük.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


Az epres krémes elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook