Epres krémes recept
Az Epres krémes hozzávalói:8 db tojásból piskóta,
1 kg földieper,
vaníliakrém.
Az Epres krémes elkészítési módja:
8 tojásból a szokásos módon, nagy méretű, szögletes tepsiben piskótát sütünk. Rácsra borítva hagyjuk kihűlni. A földiepret megmossuk, megtisztítjuk, néhány szemet félreteszünk a díszítéshez, a többit felnegyedeljük. Elkészítjük a vaníliakrémet. Míg a krém hül, az epreket a piskóta tetejére rendezzük. Lenöntjük a kihűlt krémmel. Egy hosszú pengéjű kés segítségével egyenletesen szétterítjük rajta a krémet, majd a tetejét a félretett eperszemekkel és mentalevéllel díszítjük.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: badonyimariaeva, 2008. febr. 22. 18:05
Az epres krémes elkészítési módja és hozzávalói.