Eperfagylalt sok gyümölccsel recept
Az Eperfagylalt sok gyümölccsel hozzávalói:1/2 liter tej,
1/2 cs. csokoládés pudingpor
1 1/2 evőkanál cukor,
4 érett őszibarack,
0,5 kg eperfagylalt,
4 dkg mandula
Az Eperfagylalt sok gyümölccsel elkészítési módja:
Négy evőkanál tejet elkeverünk a cukorral és a pudingporral. A maradék tejet felmelegítjük, levesszük a tűzről, a pudingporral összekeverjük, és felfőzzük úgy, hogy közben néha megkeverjük. Ezután lehűtjük. Az őszibarackot rövid időre forró vízbe mártjuk, majd meghámozzuk, félbevágjuk, kimagozzuk és négybe vágjuk. Az eperfagylaltot kehelybe adagoljuk. A hideg csokoládéöntetet ráöntjük, mandulalevelekkel és őszibarackkal díszítjük. Azonnal tálaljuk.
Kategória: Fagylaltok receptjei
A receptet beküldte: hpkati, 2014. jún. 14. 20:49
Az eperfagylalt sok gyümölccsel elkészítési módja és hozzávalói.