Eper desszert recept
10 perc
272 kcal
4 személy részére:
50 dkg eper
8 dkg cukor
1 csomag vaníliás cukor
20 dkg túró
1 dl tejszín
Az Eper desszert elkészítési módja:
Az epret megtisztítom, néhány szemet félreteszek a díszítéshez, a többit a cukorral, a vaníliás cukorral és a túróval összeturmixolom. A tejszínt habbá verem, majd óvatosan az epres krémbe keverem. Négy kehelybe vagy tálkába osztom, jól behűtve, a félretett eperszemekkel díszítve tálalom.
Nagyon finom nyári édesség, ráadásul csak pár perc és kész...
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: 573a840463, 2007. jún. 6. 18:59
Az eper desszert elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.